moongirl

Fötter är bra!

Kategori: Allmänt

Elvira har hittat sina fötter. Hennes huvudsakliga grej på skötbordet är att ligga på rygg och hålla i båda sina fötter :D Ser så sött ut! Dock inte så praktiskt när man ska byta blöja eller kläder.
Små och söta!
 
Hon har också börjat bita och dra i bröstvårtorna när hon ska äta. Vilket inte är så jäkla skönt precis! Fortsätter hon så byter jag till nappflaska ;)
Men det verkar som hon gör det om hon inte är tillräckligt hungrig, utan mer på bushumör. Så vi får se. Jag har ju bara tänkt amma i ett halvår och det är ungefär en månad kvar. Sen vet jag inte hur man gör när man ska fasa ut amningen. Tror inte det är några problem för henne att börja äta annat. Hon är väldigt intresserad av mat. Hittills har hon smakat på banan, päron, kiwi, apelsin, mannagrynsgröt, potatispuré, morotspuré mm. Kiwi var ganska surt men resten gillar hon.
 
Väntar på att snickaren ska komma. Lite grejer att fixa från andraårs besiktningen. Han ringde klockan 08 i morse. Fixade lite och skulle återkomma. Nu är klockan 15:16 och jag har inte sett röken av honom... Hantverkare...
Hade tänkt åka till mamma en sväng. Robban började jobba 9:30 och kommer inte hem förens imorgonbitti.
Hade även tänkt pyssla i lägenheten men har inte orkat och så känns det bara som man sitter och väntar och väntar på att snickaren ska komma...
 
Ajaaa... Ska skicka iväg ett mail till NCC på några fler klagomål på lägenheten.. Tar fan aldrig slut...
Kommentera inlägget här: