moongirl

Functional Moves

Kategori: Allmänt

Låter spännande va?! Jag har nämligen bokat mitt första pass idag på World Class, och jag kan säga att det var x antal år sedan jag gick på ett pass av någon form...
Robban drog med mig till gymmet efter jobbet idag (för jag hade inte orkat gå om han inte skulle dit, lat - ja vet!! ;) ) och de hade Halloween-"party" typ.. En DJ som spelade musik, smakprov på proteinbarer, energidrycker och en bartender som stod och blandade nyttiga smoothies. Fan vad gott!! Nyttigt OCH gott.. Det händer fan inte ofta...!
Jag tittade på schemat för morgondagen och jag slutar 16 och Functional Moves börjar 16:55. Kan inte blir bättre. Jag slipper ju inte undan när det klaffar så bra!
Nu ska jag fasen ta tag i träningen. Det är ju ingen annan som tränar åt mig och då får man ju se ut som man gör!! ;)
Både semester- och sambokilona ska veck. Jag vet att jag inte är stor alltså men det har ju ändå fastnat lite mer på mig än vad som satt där innan.

Jag är inte smart, och det har inget klandrat mig för heller. Men hur klantigt är det inte att sätta igång en tvättmaskin på kvällen? Hade ju räknat ut att tvättmaskinen skulle bli klar innan sovdags, men.... det ska väl för tusan torktumlas också!! Robbans torktumlare piper femtioelva gånger när den är klar.. Kommer alltså att få gå upp när jag har somnat (eller försöker att somna) eller sitta uppe tills den är klar.. Jag börjar jobba 07:43 imorgon.. Bra jobbat!!

Återigen så har huvudvärken förstört min helg. Underbara underbara huvudvärk........
Från i fredags kl 17:00 till lördag runt 15:00 låg jag däckad. Grymt tråkigt att många dagar går åt till att ligga ner och blunda fast man har så mkt annat att göra. Det blir att boka tid på Vårdcentralen bums!

På lördagskvällen släppte dock huvudvärken så pass att jag kunde följa med Robban till Ghingis för att fira hans kompis som fyllde 30 år. Ett glas vin på det, sen fick det vara bra!

Har även pratat med tjejen som övertog mina små goa ulltussar. Dom har det jättebra och är omtyckta och då blev jag glad!!
Saknar dem fortfarande så otroligt mycket, även fast det har gått sex månader. Men bara jag vet att de har det bra så är jag så nöjd!
Snart dags att åka och hälsa på dem men jag saknar de för mycket än... Men snart... =)

Om man skulle ta tag i bombnedslaget här hemma i Skägget då! Men om ett år och en dag är det ju dags att flytta igen.. Kanske aldrig skulle packat upp mina saker!

Dags att göra nytta!

Bye!

Linköpingsbo!

Kategori: Allmänt

Då är jag tillbaka till mina rötter! (Nästan iaf!) I fredags blev jag Linköpingsbo på riktigt, igen. Det enda som är kvar i Norrköping är fyra stolar som står kvar i förrådet som vi inte fick med sist. Och min cykel, min fina rosa cykel står kvar! Får se hur jag ska få den hit.. Om någon någon gång mot all förmodan ska åka med släpvagn från Norrköping till Linköping så vill min cykel med =)
I Robbans och mitt lilla hem ser det fortfarande ut som en blandning mellan en orkanstorm och atombomb som slagit ner.
Har nog endå aldrig slängt så mycket skräp/kläder/prylar/papper som jag har gjort denna flytt. Inte bra med jobb där man tjänar bra, köper för mkt grejer =P
Det ska bli skönt när allt är i ordning. Men vi har dubbelt av nästan allt och man vill inte slänga allt heller. Men det får vi lösa på något smart sätt!

I söndags bar det av till Stockholm, Globen, och Britney Spears!! Showen började bra, sen tyckte jag att det blev väldigt segt. Kändes inte som att det hände så mycket. Sista delen av konserten var mycket bättre! Kändes som att den kom igång då.
Lite live och mer play back.. När hon väl sjöng så sjöng hon bra, förutom när rösten skar sig, ibland...
Jag hade ärligt talat inte förväntat mig det bästa, men hon var helt klart värd att se!
Plus att det var kul att hitta på något med mina kompisar givetvis!! Tyckte vi hade jätteskoj! =)

Börjar jobba om ca 2 ½ timma. Ska åka ner till Kalmar och sova, dagen efter ska jag hem därifrån. Skönt att sluta tidigt. Robban är i Hallsberg för att få utbildning på de nya Taurusloken. Men han kommer hem vid 14 imorgon så då ville han ha fredagsfika =) Gutt att våra arbetstider matchar hyffsat iaf. Båda är lediga på torsdag.
På kvällen ska vi till Maggie på fest. Har ingen aning om vad som väntar, vilka som ska dit eller så men det lär bli kul iaf!!

Nu ska jag ge mig in i kartongkaoset i vardagsrummet och se om ja hittar något mer att slänga!

Svejs!