moongirl

Jobbcoach!

Kategori: Allmänt

Klockan är ca 11 och om två timmar ska jag befinna mig i stan hos min jobbcoach. Ska bli väldigt intressant! Undrar vad som kommer att hända? Hoppas på att få några "aha-upplevelser" eller iaf få något att klura på inom jobb-branschen! Kanske kan komma med något jag inte tänkt på!?

Jag kollade upp sjukgymnast igår. Det finns en utbildning i Linköping men man måste förstårs ha läst matte b.. Är ju inte direkt ett mattesnille! Kollade även upp dietist, som finns i Uppsala, men såklart att matte b var med där också..
Jag har förstårs inte glömt bort polisen. Högskoleprovet är gjort, slutprov i matte ska göras om några få veckor. Dock hoppade jag av historian av personliga skäl. Har märkt att det inte alltid går som man har tänkt... Men ska till komvux idag efter mötet med jobbcoachen och kolla ifall det skulle kunna finnas lediga platser kvar i historian tills vårterminen. Funderar även på att läsa företagsekonomi a. Men sista anmälningsdagen var förra måndagen men det kan vara värt ett försök iaf!

Har inte fått igång min a-kassa än. Denna månad klarade jag mig men måste få a-kassa tills nästa månad! Annars blir det att leva på nudlar hela månaden och inga julklappar! Det blir nog inte att shoppa loss några julklappar i år ändå.

Jag och Angelica har varit på bibloteket två dagar den här veckan och pluggat. Det är mycket lättare att plugga när man inte är hemma, här har man alltid något man kan pyssla med, eller leka med tissarna.

Asti har förövrigt inte långt kvar till avlivning... Hon jamar fan konstant på kvällarna och på morgonen och jag är astrött, även fast jag är arbetslös, pga att hon inte kan vara tyst!! Vad är felet??
Självklart skulle jag aldrig kunna avliva henne, men trött blir man...
Hon får mat och vatten varje dag plus kattlådan tömd.. Hon får motion av att leka med Minna och gos hos mig när jag sitter vid datorn mm. Hon bor i en stor varm lägenhet. Vem skulle inte vara nöjd? Sen är det ju en omställning att komma från ett hus på över 200kvm, men det är ju nu på senare tid som hon jamar... Hon är steriliserad men frågan är om hon vet om det själv?!
Fortsätter det så får jag fråga någon veterinär eller så.

Nu måste jag göra mig iordning. Jag är nog den största tidsoptimisten som finns =)

Hej så länge!

Utmanad av Louice!

Kategori: Allmänt

Utmanad

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till skickade meddelanden.
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en.
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et.
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, osv.
6. Utmana någon som du vet läser detta: Alla som läser min blogg =)

1. Vad skulle du säga om din partner vad otrogen?
- Den där jäkla räkningen alltså.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hello sweet!

3. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- Minns inte änns när vi träffades sist.

4. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- Nu är vi utanför om en 1 min

5. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- Haha ja, jätte spännande!

6. Vad vill du höra mest av allt?
- Tja. Händer ikväll?

7. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Vi har det wiktigt najs.

8. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Hej hur e de?

9. Vad gör du om 10 år?
- Jo det e najs.

Coolaste Pink!

Kategori: Allmänt

Som vanligt dålig på detta bloggande.. Men har ju lite annat att styra med. Håller fortfarande på med den där jäkla räkningen från huset. De som bor där nu vill överlåta en räkning till oss, vilket inte vi vill förstårs eftersom vi inte hade med den grejen att göra, så nu försöker vi (eller rättare sagt jag) få tag på de som vi köpte huset av. Vilket inte är det lättaste jag gjort i livet.. Skönt att människor är så jävla hjälpsamma!!!

Jag, Jennifer och Angelica åkte till Stockholm i tisdags. Vi skulle till Globen på kvällen och se Pink!! Det var den absolut grymaste konserten jag har sett! Hon sjöng jättebra live och hade energi som få.
Så himla kul att åka iväg och göra saker med kompisar. Tycker man gör det för lite. Men så måste man ju även ha pengar till det.
På tal om pengar så lär jag väl inte få några från a-kassan än på ett halvår.. Så jäkla sega på att dela ut lite pengar.. Hur svårt kan det va... Man har betalat mycket pengar varje månad för att kunna försäkra sig om att kunna överleva om man blir arbetslös... Och vad händer när man blir arbetslös?? Nee då får man iaf inga pengar iaf.. Puckon...

Snart tänkte jag åka till Maxi och handla lite mat och grejer. Har ju varit borta några dagar på "hemligt uppdrag" så det är bäst att köpa hem lite mjölk så jag kan göra oboy igen =)
Jag ska fortsätta ringa till personen som aldrig svarar.. Måste bli av med detta problem så man får ett mindre problem i livet! Känns som det behövs just nu...

Jag ska köpa nya triss lotter också. Fick lotter av Jenn när jag fyllde, då vann jag 170kr, lämnade in de och skrapade fram 95kr. Så nu vill jag vinna mer!
Jag vill åka till London, New York och Västindien..Kan jag iaf få till en resa..?? =)


Nehepp.. Nu fick jag lite att göra...!