moongirl

Rasmus

Kategori: Allmänt

Rasmus - kelgrisen (som jag kallar dig) eller gnällspiken (som din pappa kallar dig). Du vill gärna vara i famnen eller bli ompysslad hela tiden. I snart fem månader har du varit hos oss och du charmar de flesta. Tur att du är söt när du gnäller, för det händer väldigt ofta ;) Du somnar gärna inte själv men du får ändå sova i din spjälsäng. Du sover ändå bra på natten. 
Du är bebisen med mycket känslor. Som sagt, gnäller när du inte är nöjd. Men även skrattar och pratar jättemycket. Vi kan hålla långa konversationer med dig och du bubblar på :) Gröt har vi börjat med och det tycker du om.
Du är ganska stadig i nacken och gillar att ligga på magen, ett tag.
Du är så mysig och man vill bara gulla med dina stora tjocka kinder!
 
Älskar Dig Rasmus Jan Åke

Tove

Kategori: Allmänt

Tove, du sköter dig själv för det mesta. Nej du kan inte byta blöja och äta själv.. Men du gnäller inte mycket. Lägger vi ner dig på golvet så hittar du lite leksaker att titta på. Även greppa tag i och undersöka lite. Redan som nyfödd var du "självständig" och inte alls mycket skrik. Men du kan bli riktigt förbannad om maten inte kommer och du har varit hungrig ett tag. Då hörs det skrik i hela kommunen och du skrynklar ihop ansiktet och skriker ur all luft i lungorna. Jättegulligt!
Nu börjar du vara med och hålla koll på omgivningen. Tycker du att du inte sett någon på ett tag, ja då kommer ett skrik. Men blir glad när någon dyker upp och säger hej, och så är du nöjd ett tag igen. Klart att du vill vara med och se vad som händer runt omkring.
Du växer som du ska och gillar livet. Nacken är stadig och du gillar framförallt att ligga på mage. Du skrattar så jag skrattar och då skrattar vi ännu mer. Det är så härligt!
Sover gott på natten och sover bra på dagen lite då och då. Ingen rutin på något än riktigt. Men det kommer.
 
Älskar Dig Tove Linnéa Naemi 
 

Elvira

Kategori: Allmänt

Du är så fruktansvärt envis. Du vill bestämma och du kör ditt race. Det är en stor utmaning och svårt att hålla känslorna inne som man kanske borde ibland. Du lyssnar och du tar åt dig. Men du vill gärna göra det som du redan har bestämt dig för.

Samtidigt så är du världens charmigaste, sötaste och underbaraste unge! Du är rolig och du vill gärna gå fram till barn som är ledsna och hjälpa till.
Du har verkligen hjärtat på rätt ställe.
Du har börjat använda ordet "älskar". Tror dock inte du har full koll på vad det betyder men du är extremt söt när du säger "Men jag älskar glass" och tittar ner i bordet när vi sagt att du inte får äta glass mitt i veckan.

Du sover i princip aldrig (känns det som). Du är i behov av lite sömn, vilket har tärt en aning på din pappa och mig. Du somnar vid 21 och vaknar vid 06, 07. Du sover 30 minuter på dagen (oftast). Annars är det full rulle och full fart!

Du gillar dina syskon massor. Du vill puss, krama och hålla dem. Du är samtidigt lite elak har har slagit dem och ger de några tjuvnyp då och då.
Inte konstigt alls! Svårt att lämna mamma och pappa till två andra små liv. Vet att ni kommer ha så kul ihop och det kommer bara bli bättre och bättre.

Du är väldigt speciell. Vårt första barn.
Jag älskar Dig!