moongirl

Tina = servicevärd!

Kategori: Allmänt

Sitter med en liten hårig Minna i knät och delvis på laptopen. Inte lätt att skriva så om det blir fel vet ni varför =)

Som de flesta av er antagligen har läst på Facebook så fick jag det jobbet som jag var på arbetsintervju på förra onsdagen! Känns så jäkla bra!! Kul att göra något annat än att städa och få mera erfarenhet och kan utvecklas. Inget ont om att vara städerska, vilket kunde vara skönt ibland, men jag utvecklades ju inte speciellt mycket och det är svårt att komma vidare på ett sånt litet ställe..
Nu har jag ju ingen aning om hur det blir på nya jobbet. Har ju ingen koll på hur tågtrafiken funkar. Men jag tror och hoppas på att det blir kanon! Måste ju säga att det känns förjävla bra att jag tjänar minst 30 spänn mer i timmen iaf..hihi....
Redan på måndag börjar utbildningen. Snabba puckar! Vi ska åka med tåg fram och tillbaka, släcka bränder, LABC-kurs och massa spännande. Är heltaggad!!! Det kommer bli jättemycket att lära sig och jag hoppas jag klarar det. Efter två veckor ska man kunna åka själv... ALLDELES ENSAM! Tänk om jag är i Kalmar och kaffet tar slut eller att ett av de tre kassasystem man ska lära sig pajar!?
Jag har sjukt mycket frågor och funderingar men det vore ju konstigt annars!
Tack Martina för att du tipsade mig! Kommer nog dagar då jag både älskar och hatar dig för att du fixade detta åt mig haha.. ;)

Min black pearl har ju förstårs gått sönder. Eller det visste jag ju om.. Den gick igenom besiktningen med anmärking på avgassystemet och nu har handbromsvajjern gått av. Så jag ska lämna in bilen nästa vecka och då blir jag ca 3000:- fattigare.. Synd att jag ska betala tillbaka 4000:- till CSN och har en hyra på 4000:- och alla andra räkningar på samma månad.. Känns bra det.. Bäst att köpa en trisslott eller tio igen.... Bilen måste jag i vilket fall ha. Nu ska jag ju åka fram och tillbaka till Linköping!! När snön smälter bort kommer jag ååååååååååka pendeltååååååg till jobbet. Blir mycket billigare. Undra om jag får rabatt på pendeltågen?!

Imorgon är det fredagsmys som gäller! Jag tror så iaf. Antar att Angelica kommer hit och kollar på Let's Dance. Brukar vara våran fredagssyssla. Ska väl äta något gott också. Nudlar kanske?? Billigt o bra hehe...

Jag har blivit bjuden till Bomull på lördag. De stänger ju snart igen placet. Vet inte vad det är för grej men vi skulle tydligen få mat och dricka =)
Kan ju vara värt att gå ut och fira att jag fått jobbet! Och så ska vi fira inflyttningsfest och födelsedag!

Vad ska Tina göra idag då?? Kändes helt plötsligt jättekonstigt att inte jobba eller ha något planerat. Bada katterna kanske? Då blir de glada.. eller inte!!!! Haha.. Men det luktar fan kattmat och kattlåda om dom så nu e det dax att få sig lite god schampoo doft istället =)

Just det.. Jag ska ringa ams, a-kassan och Anne idag =) Har fått inbjudan till deras dop så jag ska ringa och tacka ja.

Har sjukt mycket filmer jag vill se. Ska skriva ner alla i nästa inlägg så kan väl folk bjuda mig på filmkväll tycker ja =) hihi..

Puss!

Jobbintervju!

Kategori: Allmänt

Jag har sökt jobb som servicevärdVeolia Transport. En sån där som går i uniform och kollar biljetter och säljer frallor typ =)
Min kompis Martina jobbar på Veolia och tipsade mig om att de sökte servicevärdar. Tack vare henne har jag varit på arbetsintervju idag! Det gick hyffsat smärtfritt tycker jag. Lite pinsamt att inte komma på tre negativa sidor om sig själv. Ingen är ju perfekt lixom. Annars tyckte jag att det gick bra. Förhoppningsvis tycker dom det också! Det är ingen fast tjänst utan timanställning. Men med den lönen + ob + traktamente kan jag leva med det ett tag!
Det kommer vara en utbildning på två veckor (betald..=) )ungefär och sen ska man kunna sköta sig själv..iihhh... Låter spännande fast det är väldigt mycket man ska lära sig!
Men men.. Vi får se hur det går. Jag får svar på onsdag om en vecka. Håll tummarna!!!

Efter intervjun så åkte jag till mamma. Där var även Jeppe och Engla. Jeppe skulle hjälpa Erik (plastbrorsan) med bilen men de hann aldrig ända fram till mamma utan blev stående på E4an stackarna.. Jeppe fick ta bilen och åka dit och de fick ringa bärgningsbil.. Ingen billig räkning där inte!! Men så kom Linda, Benita och Leo och vänta på att Erik skulle få hjälp med bilen. Efter det åkte jag med Jeppe hem med Englis och så kom pappa med pizza =)
Blev en riktig familjedag! Hälsade även på brorsans nya familjemedlem, Pink. En liten kungsboa. Den var slingrig att hålla i!! Fin men ovanlig med en rosa..

I helgen var jag i Växjö med Angie. Det var mycket trevligt! Kul att komma hemifrån lite =)
Stör mig så enormt mycket på att jag inte kunde lyfta upp dockj*veln på 77kg som man ska kunna lyfta för att komma in på polisen..
Annars var det jättehäftigt att se deras lokaler och hur skolan ser ut. Får se om man tar sig dit i framtiden eller om man blir kvar i Östergötland. Har ju fortfarande mina ögon jag måste fixa. OM jag nu skulle få jobbet på Veolia så kan jag ju inte bara ta ledigt och dra iväg för att fixa det.. Inte till en början iaf..

Imorgon blir det jobb på Fridhem igen. Jobbar från mån-sön, med undantag för idag då. Ska även tvätta imorgonkväll. Ingen höjdare när man bor här uppe men det är ju ett nödvändigt ont! Skönt när det är klart.
Jag ska ta och hälla i mig lite vatten sen är det dags att krypa ner. Imorgon ska jag göra klart historia uppgift 3, så det så!

Take care now. Bye bye then..!

Jobb + fest!

Kategori: Allmänt

Idag är det månadg och yttligare en helg har passerat. Tiden går så jäkla fort. Jag hinner ju inte med allt jag ska känns det som. Men det gäller bara att lägga manken till!
Idag ska jag städa, tvätta och plugga historia.
Jag kommer jobba från tisdag - lördag. Ledig söndag sen jobba måndag - söndag! Kommer bli jobbigt men vad gör man inte för lite pengar?! =)

lördag åker jag och Angie till Växjö! Ska bli jättekul att spana runt på polisskolan och även se ifall man hittar någon annan rolig utbildning på universitetet!! Jätte taggad!!!

I veckan blir det nog bara jobb och plugg. Inget skuttande i snön.. Tur att man tycker om snö. Men det behöver ju inte vara -25C!!

Nu har jag och Jennifer pratat återigen om ögonlaser operation. Jag måste göra det eftersom jag inte kan söka till polisen annars + att jag är grymt trött på linser över huvudtaget, och glasögon?? NEJ TACK! Det går bra att ha nångång om jag verkligen måste, men vantrivs så grymt i det...
Vi vill iaf åka till Turkiet i april och få det överstökat. Ska bara få ihop lite cash!! Det kommer inte bli lätt..

Det är många festar jag har bokat upp mig på. Vet inte vad som händer, om folk börjar få vårkänslor lr nåt haha..
Dels fyller Martin 30 år så det blir partaj. Sedan är det dags för Jeppe att fylla 30 år. Vet inte hur han ska göra med fest än men jag har iaf redan anmält mig som festfixare hehe...
I lördags när jag var på inflyttningsfest blev jag bjuden på en till inflyttningsfest. Och Johanna ska ha peruk-party. Blir att köpa en skojig peruk förstårs! Mer då??  Naee nu får det räcka va?
Men det är ju i både februari och mars så så mycket fest är det ju inte egentligen. Men det var länge sedan man verkligen bokade upp sig på fester. Men som de flesta vet så bangar jag ju inte fester!! Me like to party =)

Som sagt så var jag på inflytt. fest i lördags. Det var mycket trevligt. Träffade folk som kände folk som jag känner =) Sen tvingade jag med Jennifer till Harry's. Det blev trevligt! Jennifer tyckte Harry's var litet med bara ett dansgolv, men då påpekade jag att det faktiskt fanns ett dansgolv till men att vi aldrig gick in dit haha..

Naee det är dags att sätta igång och få ordning på lägenheten igen. Asti har kräkts hårbollar så det är bara att moppa!! Trevlig katt det där..