moongirl

Godkänd!!

Kategori: Allmänt

Yes!! Det gick bra på seminariet och eftersom jag har godkänt på alla andra prov och seminaren så blev betyget Godkänd! Starkt jobbat Tina!!
Först kändes det inte alls nervöst. Hade ju pluggat mer än till något annat och plus att man fick ha anteckningar på seminariet. Men givetvis ska det bli nervös en halvtimma innan.
Men när man väl kommer igång blir det bättre. Vet jag bara att det jag säger är rätt så är det lugnt, men nu är det ju ingen som har rättat detta innan.. Joo.. Angie förstårs.. :P

Efter provet ringde jag Linn för att hitta på något. Vi plockade upp Tindra hos dagmamman och åkte till Smultronstället i Sörping för att ta en fika. Gungade lite med Tindra också =) Det var väldigt mysigt. Har inte träffat Linn på så himla länge så vi hade lite att prata om! Nu ska det tusan inte ta lika lång tid tills nästa gång vi ses.

Luften gick ur mig lite nu när jag kom hem. Känner mig så himla fri bara =) Skön känsla av att ha klarat det mest ointrassanta jag har läst om.. Men jag måste ju ändå erkänna att Tyskland är lite intressant att läsa om.

Nu ska jag ta hand om min lägenhet. Vill städa och pyssla. Ska ha en övernattning imorgon så när jag kommer hem på fredagen vill jag ha det fint!

Jag drömde att jag kom in på polishögskolan. Allt gick jättesnabbt och plötsligt behövde jag ett boende i Växjö. Kändes väldigt märkligt, fast jag var glad i drömmen så jag hoppas drömmen slår in =)


Nu ska jag ta tag i min lägenhet!

Hej!

Snart dags!

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan med datorn i knät och lyssnar på Creed och äter Marabou Daim. Är så jäkla seg. Det är först idag, imorse, som jag märkte hur mycket jag har jobbat, och pluggat på det.. Känner mig bakis även fast jag enbart drack Fanta igår.
Var hos mamma och firade David som fyllt år och Uffe som ska fylla. Det var väldigt trevligt! Så mysigt att se Engla och Leo också =) De små pallevantarna yrade runt och var så söta!!

Fattar inte att klockan redan är 15:23! Skulle ju plugga hela dagen, men min hjärna har inte riktigt vaknat. Ska sätta igång efter blogg-skrivandet. Men jag har iaf varit och handlat mat på Maxi. Har gjort lite nytta!

Kan heller inte fatta att det är mindre än två veckor till Turkiet och mindre än en vecka kvar tills jag kommer ta ur linserna för sista gången!!!!!!! Känslan kommer vara obeskrivlig när man vaknar på morgonen och faktiskt ser vad det är för väder UTAN att behöva gå upp och sätta in linserna. Jag har ju sovit med linser och sett vädret på morgonen men det kommer ju kännas annorlunda.. =)

Av chefen på Fridhem fick vi Wildcard, vilket betyder gratis inträde på Kolmården, Gröna Lund och 50% på Skara Sommarland. Måste utnyttja det massor i år!! Så är det någon som vill åka till något av ställena så säg till. Skulle va kanonkul att dra ihop ett gäng och åka. Kan gärna åka flera gånger. Bara tid och pengar finns =)

Har jobbar sju dagar på rad, är ledig söndag (alltså idag) och måndag. Kommer ha Itino-utbildnding på Veolia på tisdag mellan 10-12, seminariet på onsdag och sedan jobbar jag sju dagar igen. Kommer vara hel slut sen men måste ha pengar eftersom jag inte vet hur jag kommer kunna jobba efter operationen. Förhoppningsvis typ dagen efter.. =)

Nepp dags att ta tag i sitt liv! Men först.. Min nya favorit låt. Jag tycker texten är galet bra och MYCKET smörig! Owl City - Vanilla Twilight. Lyssna på den och lämna gärna en kommentar.. =)

Jobb och fest och prov!

Kategori: Allmänt

Äntligen!! Är hemma efter nästan två timmars skrivande på historiaprovet. Hoppas verkligen att jag får godkänt på det! Jag har nämligen det sista seminariet på samma dag som historian måste vara klar för att man ska få betygen tills hösten. Har inte tid med något omprov. Har panikpluggat med Angeclia igår och idag så vi får se om det ger något bra resultat!
Men nu har jag två veckor att plugga på seminariet, men jag jobbar som en tok också men det ska lösa sig!

Nu tänker jag bara gå omkring och strosa i min lägenhet för jag förtjänar att inte gör något =) Men ska städa och pyssla lite tänkte jag.

Imorgon jobbar jag på Veolia, sen jobbar jag inte förrens söndag så lite ledigt gör inget, för sen jobbar jag sju dagar i rad, är ledig tre dagar och kommer jobba sju dagar igen! Klirr i kassan ;)

Jag och mina låtar... Är kär i Owl City -Fireflies! Fortfarande hänger Black Eyed Peas och Taio Cruz med.. Men en nykomling på listan är Jason Derolu - In My Head! Har även kommit fram till att Timotej inte är så dåliga. Riktig sommarhit tycker jag!

Har ni varit ute idag då?! Klarblå himmel och strålande sol!! Kan inte bli mycket bättre! Eller joo... Varmare förstårs!

Jobbade i torsdags på Veolia. Hade haft övernattning och var ganska trött. Skulle sluta vid nio på fredagsmorgonen. Men vid halv nio ringer de och frågar ifall jag kan tänka mig att ta en övernattning till. Jag fick ställa in planerna med Jennifer och jobba lite mer! Men det var en ganska lång tur så jag tjänade hyffsat på det ;)
Dessvärre var jag kanontrött när jag skulle på Lollos 25-års partaj på lördagen. Jag slutade jobba vid 18 och kom inte till Lollo förrens vid 21.30 typ. Gick inte fort att göra iordning sig! Men jag piggnade till sen och hade jätteskoj!! Några gick till Strandgatan och vi andra till Harrys/Sliver/Riva.. Vad brukar Linköpingsborna säga att de ska någonstans?!
Folk försvann en efter en och tillslut var det bara David och jag kvar som rockade loss på dansgolvet! Tydligen i baren med såg jag på kontot haha...

Nu ska jag göra ingenting.. =D