moongirl

Julafton imorgon

Kategori: Allmänt

Varje år är man lika förundrad över hur fort tiden går. Tänkte jag skulle vara den ända personen på Tellus som INTE säger "Men guuuuuuuud vart tar tiden vägen??" men jag har nog lyckats säga det både en och två gånger.. Fast mer sällan än vanligt...
Jag har lyckats knåpa ihop lite roliga och billiga julklappar till mamma, pappa och brorsan. Mer än så blir det inte för det har jag ju inga pengar till! Jag vill ha ett jobb så jag kan börja spara till julklappar redan 1 januari så jag kan köpa till ALLA jag känner. Tycker faktiskt det är riktigt roligt. Men roligast är nog att slå in dom =)

Jennifer och Martin ska till Martins mamma så jag åker med dom till Linköping så tippar dom av mig vid mamma. Tripp, Trapp och Trull (David, Erik, Martin =) ) med flickväns- och barnsällskap kommer väl runt 17 tror jag.
Kommer bli massor av god mat och en och annan alkoholhaltig dryck möööjligtvis!?
Åker med Martin hem igen sen på kvällen. På juldagen ska jag till faster Anita i Valdermarsvik och hälsa på kusin vitamin, farmor mm.. Det blir att vara där klockan 13 och sen åka hem vid absolut senast 17. På juldagen ska man tydligen gå ut och festa har jag hört.. =)
Vet många som ska ut men vad som händer innan är oklart. Det är ett senare problem!

Trodde jag var jättesmart när jag åkte till systembolaget vid 10.30 idag för jag trodde folk var morgon trötta. Men så mycket folk som det var då har jag f*n aldrig sett!!
Det gick ganska smidigt ändå tyckte jag. Kände mig inte så stressad och då går allt mycket smidigare.


Fick ett trevligt brev på posten idag också. Brev från Komvux! Jag kom in på både Historia och Företagsekonomi. Men eftersom jag vill jobba samtidigt så tror jag nog att jag enbart tänker läsa Historian. Vill läsa Företagsekonomi också men det får vänta tills i höst. Nu blir det att klara Historian och söka till Polizeischule!
Jag måste förstårs börja träna nu med. Har ju inte råd med gymkort för tillfället men jag får väl göra ett par armhävningar och sit ups hemma så länge!
Polisskolan i Växjö ska kanske ha öppet hus den 7 Januari. Skulle vara mkt intressant.. Spana runt bland poliserna.. hehe...

Önskar Er alla en riktigt GOD JUL!!!!

So fucking good!!!!

Kategori: Allmänt

Japp man får svära när man är glad, och arg.. =)
Denna svordom var för att jag är GLAD!!! Jag får slutbetyget GODKÄNT i matte!! Känns helt underbart! Trodde inte så mycket matte skulle gå in i min lilla hjärna men med 5 poäng över godkänt är jag supernöjd! Inte minst med tanke på att jag egentligen har rå pluggat matte de senaste två månaderna bara. Har fått mycket hjälp av min privata matte lärare, "Magister Jansson".... =) TACK!!!
Jag ska alldeles strax till Komvux för att titta på matteprovet. Det är ju preskriberat i 10 (!?) år... Förstår inte varför. Vem skulle vilja kolla på mitt matteprov om två år?? Inte änns jag!!

Skulle träffat Johanna idag också. Vi har ju inte setts på 100 år ungefär. Men jag vaknade med sprängande huvudvärk och lite illamående så vi ska ses en annan dag. Egentligen orkar jag inte åka till Komvux heller.. Men jag är nog bara där i ca 15 minuter.. Det tar kanske 15 minuter att gå men det är svinkallt så jag tar bilen.. Hade ja inte huvudvärk hade jag faktiskt gått..

Härligt att a-kassan är så förbannat snabba med att dela ut pengar.. Har inte fått ett öre än... KUL! Tack för en sån jävla god jul!!! Dumjävlar....
Det har ju "bara" gått 2 ½ månad sen jag skickade in papper...

Nee nu måste ja ta My Black Pearl och åka en snabbis till Komvux.. Sen blir det att bädda ner sig i sängen och sova en stund...

Puss

Väntar nervöst!!

Kategori: Allmänt

Imorse skrev jag andra delen på matteprovet. Vet faktiskt inte hur det gick! Vet inte hur det gick på första delen än heller så ja är galet nervös! Matteläraren kommer maila svaret idag, imorgon eller på torsdag.. Idag lär jag inte få något svar eftersom hon troligen har slutat för dagen.. Kunde knappt sova natten tills idag, undra om jag kommer kunna sova inatt då!? Hade en Asti som jamade igen. Hon fick en blöt dusch! Sen blev hon tyst...
Somnade runt två iaf så några timmar sov jag.
Tänkte att jag efter provet skulle städa lägenheten och julpynta, men jag ringde Linn så hon och Tindra kom och hämtade mig så åkte vi till Ingelsta och kollade runt och fikade. Kul att träffa på Kicki med =)

Nu ska jag ta det lugnt ett tag. Är trött och seg i huvudet. Sen ska jag väl ta tag i mitt liv och städa! Har inte orkat bry mig om städningen senaste dagarna.. Matten har typ tagit all min tid.

Något som är så himla mysigt är ju all snö som behagat kommer ner på jorden!! Jag vill åka pulka!! Tänkte nästan köpa en stjärtlapp på Maxi =)

Kan inte fatta att det är julafton nästa torsdag. Det är dags att julpynta och få upp julstämningen! Spotify är laddad med julmusik. Allt från Tommy Körberg, Carola, Peter Jöback till Troll och Wham! Varför sjunger han i Wham gääv istället för gave..?? "I gääv you my heart. But the very next day, you gääv it away..." =)

Nu när skolan är slut så ska jag försöka att socialisera mig med mina kompisar igen. Har tappat kontakten med några eftersom skolan gått före. Tyvärr blir det så. Men jag ska försöka och hälsa på lite Linköpingsbor snart =) Vissa har ju fått tillökning och vissa ska få.. hihi...

Så e det med det.. =)