moongirl

Perukparty!

Kategori: Allmänt

Jag kom precis på en idé. Inte alls den fräshaste idén jag haft men det lät roligt i mitt huvud när jag kom på det för ca 30 sekunder sen. Kanske att jag ska starta "bakis-bloggen" här varje söndag. Vad säger ni om det? Ingen bakfylla är den andra lik. Kan ju testa vad man ska äta och dricka för att bli minst bakis och för att så fort som möjligt bli av med den?
Idag har jag ätit spenat och fiskpinnar. Absolut inte det optimala för en dag som denna. Dock är jag inte så bakis idag, mest trött. Mår inget illa. Har druckit lite cola också. DET mina vänner är det bästa som finns!

För att övergå till "dagen-innan"..
Jag började med att jobba. Åkte till Kalmar tur och retur.. Gick smärtfritt. Var dock en tjej som spydde på tåget när vi kom fram till Kalmar. Hon hade lyckats träffa i och utanför påsen.. Jaja.. Städerska som man också är så var det bara att torka och tvätta.. Tjejen och hennes kompis hjälpte till också.
Hemvägen blev lugn. Satte mig med redovisningen när jag kom till kontoret.. Det är fortfarande snurrigt och tar lite tid. Kom från jobbet vid halv fem ungefär.
Hem och äta, duscha, sminka sig, välja kläder och till siiiiiiiiist...... På med peruken..! HA! Så läckert..
Jennifer skulle med till Johanna och hon hade fått Martin och skjutsa oss dit så jag drog på mig en tröja med luva och gick ner till bilen.. =)
Kul att alla hade tagit peruk-partyt på allvar. Alla hade jättefina peruker hihi...
Massa roliga bilder tog vi också, men med vems kamera vet jag inte!? Min kamera blir det ju bara suddigt med så den åker snart i papperskorgen..
Kommer nog inom en väldigt snar framtid få se mig själv på fejjan i lila peruk!

Nehepp om man skulle ta tag i sitt liv och duscha och pigga upp sig.. Jag ska iväg en sväng.
Ska bara vara säker på att jag kan köra bil men jag drack sista vinet vid tolv typ.. Drack inget ute heller och nu är klockan 15:18 så om två timmar ska det nog gå bra.

Jag ska ha seminare på tisdag. Ser jag INTE fram emot.. Kommer förmodligen framstå som en väligt osmart flicka.. Men men.. Hoppas att jag aldrig träffar de som jag ska ha seminariet med igen.. hehe..

Peace out!! Love to ya all!! Puss

Heeej!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Jajajaaa... Nu är jag back on track.. Ny dator och nytt jobb. Kan inte bli bättre...Eller??

Jag har köpt mig en liten Acer. Den e jättefin och jättebra, min nya kärlek! Hoppas den håller i flera år nu!

Och på jobbet går det både bra och sådär. Har inte lyckats med någon tabbe än så länge. Jag åkte en runda till kalmar igår vid halv elva. Kom tillbaka vid halv sex. Hade rast till halv åtta typ och då åkte jag till Västervik och sov där. Började 05:40. Aptrött nu... Imorgon ringer min klocka 03:00!!
Jag ska hinna med att plugga historia för jag har seminarie nästa vecka. Vilket jag inte kan mycket på...än... Jag är iaf ledig torsdag och fredag. Jobbar lördag till ca 16 sen blir det peruk-party hos Johanna! Haha det ska bli grejer det! Ledig söndag så jag kan vara bakis.. =D

Tycker lite synd om mina tissar som fått vara själva ganska mycket nu den senaste tiden. Märks mest på Asti för hon spinner så fort man lyfter upp henne, vilket hon inte gör annars. Men matte tjänar ju pengar på att sova borta och då kan ni få tonfisk och räkor oftare...!

Var och handlade med Angie förrut. Det behövdes för jag har nog inte handlat på ett par veckor. Men det blir inte direkt några lyxvaror för på kontot är det inte många kronor, inte heller blir det bättre när lönen kommer eftersom den kommer försvinna...buhuuuuuu.... Men nästa lön, den kommer bli fiiiiiiiin!

Jag ska sätta igång me plugget nu innan jag somnar...


Byee