moongirl

Malaysia bokat!

Kategori: Allmänt

Helt galet att sätta sig i ett flygplan för att åka till andra sidan jorden. Ett plan på flera hundra ton ska flyga lixom.. Känns helt rimligt.. Flygrädd? Jag?? Joo, kanske lite... Alkoholen får dämpa rädslan en aning.
Men skit i flygrädslan! Jag ska ha mer än två veckor i SOL, VÄRME, ÄVENTYR och AVSLAPPNING! Underbart att äntligen få åka till Asien.
Det ända vi har bokat än så länge är de två första nätterna på hotell i Kuala Lumpur. Resten blir ett äventyr ;)
Men vi ska titta på Formula 1, åka till Penang och bo på Hard Rock hotell, ta en tripp till Langkawi. Typ något sådant.
Vi ska bara ha det bra helt enkelt! Gööööööööööööööööött mos!!!!!!!!!!!!Igår var vi på Nationernas Hus för att vara med på pubquiz. Ursäkta mig men... Sååååååååååå tråkigt! Det handlade om terrorism och det var ju inte det mest intressant ämnet precis.. Och vissa av frågorna hade han inget svar på och räknade bort. Inget spciellt drag på't var det heller. Jag som var på partyhumör.. Kanske är roligare på Harry's där de har musikfrågor istället.
Men nu har jag ju provar det iaf!

Fredag idag. Sambon min och jag är lediga. Tog en tripp in till staden för att hämta bilen (blev ståendes i parkeringshuet pga oplanerat alkoholintag). Provade nytillskottet Systemkamera. Kan bli väldigt roligt att ta bilder när man väl har lärt sig att använda den rätt. Jag är inte så fruktansvärt teknisk precis men man lär sigf väl. Gick fotokurs i gymnasiet, men jag vet inte vad jag gjorde med den informationen?!

Blir nog att baka idag. SAY WHAT? Ja, Tina ska försöka sig på något. Nångång måste man väl prova det med ;)
Kan bli så att vi får pappa och Lena på besök lite senare. Men inget bestämt än.

Jobbar i helgen givetvis så inget mer party denna vecka. Tar mig en runda till Stockholm och sedan ner till Malmö för att sova där. Vill INTE ha rum 505!!

Tack för mig! Hej!