moongirl

Helgen

Kategori: Allmänt

Jag visste att jag inte kunde hålla mig borta! Igår var jag och red igen. Då anmälde jag mig för denna termin, det är nio gånger kvar. Red en häst som hette Griga igår. Väldigt känslig häst. Men än så länge är bråkstaken Rowan favoriten.. Många vill inte rida honom för att han uppför sig lite udda, men jag diggar honom =)
Var på Hööks i söndags och köpte ridbyxor, skor, strumpor och vantar. Hoppas det går fort tills nästa måndag! Känner mig som sju år igen.. hihi....

I fredags började jag jobba klockan 05:45, för att jag skulle ta hand om frukosten på morgonen. Skära gurka, tomat, paprika m.m. Värma bröd och koka ägg... Det är massor att göra så egentligen börjar jag klockan 6 men ville vara där lite tidigare.
När jag kom hem var jag aptrött!! Satt vid datorn, såg på tv en stund, drack en halv drink sen somnade jag...

lördagen åkte Danne och jag till pappa. Vi tog med oss crossarna och åkte på grusvägarna där. Riktigt skoj att komma upp i lite fart! Men min lilla 125cc är inte jättesnabb men bra nybörjar bike!
Bror Jesper kom och körde cross också, det tyckte han var skoj!
Sen blev det mat och fika. Senare åkte vi hem till brorsan och Lollo för att festa lite. Lollo drack inget för hon ska bli mamma!! Och jag ska bli faster!!  *weeiii* =)
Danne och Jeppe drog ut på krogen men jag halvsova så jag gjorde mig iordning och gick och la mig!
Nån jävla brud hade pussat Danne *grrr...* Tydligen karatefull!

Dagen efter, efter en väldigt seg uppstigning av Danne, åkte vi till McDonalds och sedan till Hööks.
Skulle ha åkt förbi mamma men det orkade vi inte då så det ska vi ta en annan dag. Hon har ju fyllt år.

Jaoo det var helgen.. Jag vaknade varje morgon vid åtta och kunde inte somna om. Så himla typsikt.

Idag har jag ätit couscous för första gången.  Fullkorn dessutom.. Det var helt OK! Bättre än ris och potatis.

Ska se IDOL och Desperate Houswifes idag och sen sova.

Är förkyld fortfarande vilket är väldigt irriterande. Vill komma igång och träna nu. Vill att det ska bli såhär:
Måndagar: Ridning
Tisdagar: Dance/aerobics
Onsdagar: Cross
Torsdagar: Gym lr vila
Fredgar: Gym lr vila
Lör + Sön brukar det inte blir så mkt träning..


Nej nu blir det här väldigt långt om jag inte slutar nu...

Rida häst!

Kategori: Allmänt

Hej hej hallå webbloggen!

Idag är jag extra trött. Vet inte varför, men jag ville inte gå upp ur sängen idag.. Inte så mycket att göra åt den saken utan att det var bara att gå upp 06:12, som är lite för sent egentligen... Tina kom till jobbet i tid iaf!
Trodde att jag skulle vakna till efter frukosten men ikke! Trött hela dagen, och det går apsegt på jobbet. Kommer hem och lägger mig i soffan och Danne sätter igång "I now pronounce you, Chuck & Larry".Såg inte så mycket utan somnade ganska snart, men den verkade bra så jag får se den vid ett annat tillfälle. Bubben hade laga mat tills jag kom hem idag.. Mysigt =)

Igår följde jag med min kusin och red på ridskolan. Har gjort det ett par gånger och det är ju superkul. Funderar på om jag ska börja men det kostar ungefär 6000:- /år. Vet inte om jag har råd eftersom jag har crossen och bilen.
Vi hoppade igår och jag hade en häst som heter Rowan. Han är 175cm hög och hur busig som helst haha.. Men lilla jag (på162cm) kunde allt få fason på honom och vi flööög över hindret, smärtfritt =) Idag har jag träningsvärk i innan låren.. Gud så bra!

Desperate Housewifes har premiär idag och det kan man inte missa. Kan hända att jag redan somnat iofs..
Tror att det är i morgon som Grey's Anatomi börjar också... DET dessutom får man inte missa. Ska sätta tändstickor i ögonen. Inte I ögonen men.. ja ni förstår vad jag menar..
Såg På Smällen igår. Den var helt ok! Men jag drömde att jag var gravid och skulle precis föda.. Som tur var så vaknade jag innan jag klämde ut ungen! Fan vilken skruvad dröm... Kanske ska ta ett grav-test?! haha...

Någon mer än jag som har Facebook? Hmm... typ hela världen.. Är jag den ända som inte förstår mig på det där? Jag tyckte jag var duktig som nu börjar lägga upp lite mera bilder på bilddagboken, men då ska det komma yttligare nånting man måste lära sig... Nu har jag ju dessutom börjat blogg på riktigt! Shit vilken datanörd jag är.. Fast det är rätt skönt att komma hem från jobbet och sätta sig ner och ta det lugnt..

Får se om det blir att köra cross imorron. Hoppas det, bara det inte regnar. Jag är ganska duktig på att ramla i leran... *host*

Nu blir det här jätte mycket längre än vad jag trodde det skulle bli men den som orkar läsa gör det!

See ya next time!

Ikväll

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag INTE börja och skriva massor. Jag ska gå och lägga mig nu. Börjar jobba 06.30 imorgon. Skulle bara meddela att jag antagligen kommer att börja skriva i denna blogg nu.... Om det är någon som är intresserad!

Ba så du vet!
Bye!