moongirl

Nope, det gick INTE som jag tänkt...

Kategori: Allmänt

Det kan man ju lugnt påstå.. När jag äntligen har hittat något som jag verkligen vill satsa på, och har börjat att satsa på det så kommer en liiiiiiiiiiiten detalj i vägen bara.. Synundersökningen.. Man ska ha 1,0 med korrigering, och det hade jag. Man ska ha 0,1 utan korrigering, det hade inte jag.. Jag hade 0,05.. Hur är det möjligt att vara 25 år och ha så fruktansvärt dålig syn?? Det har jag alltid haft och jag har tänkt på det självklart men nu när jag behöver synen var det som att åka på en käftsmäll..
Har länge funderat på en ögonlaser operation men jag är ganska rädd att dom kommer göra fel just när jag ligger där och jag blir blind istället.. Har jag ju verkligen ingen lust med.
Men det är ju det minsta problemet just nu eftersom jag inte har 28-35000:- i bakfickan.. Jag ska nog iaf boka en tid och prata med någon på Medmira tror jag.. Ska forska lite i vilket företag som har fått bra beröm.

Idag har vi varit duktiga! Fast mest Danne. Han har lagt klart golvet i sovrummet. Blir jättebra! Nu ska det inhandlas golv och taklister och eklister till garderoben, och lister som ska sitta runt fönstret.. Väldigt mycket lister...

Vid 17 ungefär åkte vi till Ågelsjön och grillade och solade med Sebbe o Cicci. Seb o Danne badade, dom sa att det var kallt så vi tjejer stannade torra på land.
Sen fick vi impulsryck och gick på bio. Såg Baksmällan, den var jätterolig!! =)
Men nu sitter jag alldeles ensam hemma och roar mig på nätet. Danne är och gör stan osäker med Sebbe. Det kan gå i princip hur som hellst!! Jag fick vara fyllechaffis.. tack tack...

Imorgon ska jag och Angie ut antagligen.. Men det är ju det här med sovplatser.
Funderar på Trädgår'n och ta en drink, och sen får vi la se om det blir mera party eller en lugn kväll.
Jag kommer att jobba elva dagar på rad sen så roa mig ska jag iaf!!

The King of Pop - Michael Jackson, har avlidit. Fruktansvärt tråkigt, men helt ärligt.. Är inte helt förvånad..
Han kunde verkligen sjunga och dansa den killen...

Nehepp.. Om man ska försöka att hitta på något roligt så tiden går fort så jag kan hämta min fulla pojkvän kanske..???

Skepp o hoj..!!

Satans förkylning!

Kategori: Allmänt

Har åkt på en såndär jobbig förkylning. Är inte sjuk, men bara jobbigt förkyld. Skulle hellre vilja vara genomförkyld och febrig så man fick vara hemma. Men istället går man omkring på jobbet och snorar och härdar ut. Det började i tisdags. Jag och Angie var ju  på badhuset så jag trodde det var därför men sen har flera som vi var ute med i lördags blivit förkyld så antagligen har alla hånglat med samma person på Palace.. haha...

Har även upplevt min 25:e Midsommar. Även denna blev trevlig. Var på Dannes land och åt mat, dansade runt stången, snappsade och fiskade =)
Klockan åtta på morgonen på fredagen gick Danne och jag ner till bryggan och kastade lite. Först fick Danne en liten gädda som vi släppte tillbaka. Sen fick jag en ännu mindre gädda.. Har dom bara små fiskar i den sjön??

Eftersom jag går och drar på min trevliga förkylning så har det inte heller blivit någon träning.. Nästa vecka ska jag iaf gå ut och gå även fast jag är förkyld är det tänkt... Kan ju inte inte direkt skada.
Måste ta tag i polishögskolan också.. Skriva personligt brev och så.. Fun fun...

Idag har vi städat. Danne har klippt gräsmattan och skurat duschen. Jag har dammsugit, tvättat, plockat ur och i diskmaskinen och ska väl småpyssla lite sen om jag har lust.
Fick lust igår att åka till Smultronstället men det blev inte av. Vi köpte hem glass, maränger, banan och kolasås och gjorde marängswiss hemma som vi belönade oss med efter städningen =)

Hej hopp =)

Plask plask och kallsup!

Kategori: Allmänt

Märkte att min fina vita bikini började bli genomskinlig.. Inte jättebra tyckte jag...
Angie och jag var på Badhuset och plaskade. Om man ska bli polis så ska man kunna:
* 150 meter bröstsim (Godkänd!)
* 50 meter ryggsim - utan armtag (Godkänd!)
* Dyka från kanten och hämta en docka (ca 70kg) på 1,5 meters djup och bogsera den 10 meter (Ska ta det allvarligare nästa gång haha..)
Denna gång ville jag bara prova, men nästa vecka kommer jag ta med mig intyg som en badvakt/simlärare ska skriva under på. Då ska jag inte garva åt att jag istället dränker dockan eftesom det kommer luft ifrån ett lufthål i huvudet på stackar'n!!
Vi simmade en stund sen fick vi tillgång till relaxen så då bastade vi både ångbastu och vanlig... Plus bubbla förstårs =)

Jag borde vara kanontrött men det är jag ikke! Klockan är 23 och jag ska sova iaf..

Men helgen då? Jag, Angie, Jennifer, Lina och Emmy förfestade och sen drog till Palace. Vilket jag antar(?) var väldigt roligt haha.. Nej då.. Det var faktiskt skoj! Hittade ett kort i digitalkameran som jag inte visste fanns.. En bild på mig och Andre Esteche haha... Snacka om chock.. ;)


Snart är det Midsommar och Danne och jag drar väl ut på landet. Hoppas på mycket sol så man kan få lite färg!!

Ha d! Bye bye!!