moongirl

Sturefors!

Kategori: Allmänt

Det var inte igår jag var i Sturefors, det var snarare hmm.... kanske 10 år sen!? Men Anne har fått för sig att flytta dit så jag åkte och hälsade på henne där och deras nytillkomling Lukas =) Jättegullig liten sak! Fikade och pratade i timmar. Mycket trevligt!

I fredags hade jag förfest igen. Johanna och Lisa var här och drack vin och öl! Jennifer tittade förbi en sväng med =) Vi hade kanonkul! Sen blev det att rocka loss på Harry's. Vi var ju inte där speciellt länge.. Kan inte direkt uttala mig om vad som hände.. haha...

Jobbade i söndags (igår) och hjälpte till på frukosten. Var ledig idag men kommer att jobba från tisdag - fredag och ev. lördag.

Lönedag idag! Men samtdigt måste man ju betala sina räkningar.

Har förresten en ny mobil. Min gamla fick för sig att stänga av sig och byta meoldi och bakgrund när den hade lust.. Vilket inte jag fann så speciellt roligt.. Så när jag och Angie var en sväng på Ikea förra veckan gick jag in i Telenorbutiken för att kolla runt lite. Sa till Angie att jag ALDRIG skulle kunna köpa en mobil med touchscreen.. Vad kom jag ut med då?! JO! En Samsung Ultra Touch.. Haha... Men det är ju bara halvt touchscreen... Jag börjar få ordning på den nu. Hoppas jag vänjer mig vid den. Tycker om min gamla Sony Ericson väldigt mycket. Denna hade iaf kamera med 8 mega pixlar och fotolampa. Har redan använt den ganska mycket. Kul att ha =)
Jag betalade inget för mobilen utan jag låste upp mig på Telenor i 24 månader och ringer för 29 öre/minut istället för 59 öre. Vet inte om det är jättesmart att binda upp sig så länge med samma mobil men jag hoppas på att den håller...!

Jag har skrivit ett mail till en person som jag inte vet om jag skulle ha skrivit till men jag chansade och skrev.. Får se vad som händer...Nothing bad I hope..

Klockan är snart 23.. Jag är inte trött... Lustigt att man kan vända på dygnet på typ en dag.. Kommer vara astrött på onsdag. Men denna vecka ska jag göra det mesta med historia uppgift nr 2. Kommer inte tillåta mig själv att komma efter den här gången.

Nepp nu ska jag lägga mig. Mysa lite med tissarna och sen försöka att sova.

Valp attack!

Kategori: Allmänt

HälsadeJesper och Bente igår och de söta gulliga små (?) Grand Danois valparna på 10 veckor. Fem stycken galningar =) Ville ta med alla hem. Även Henke, pappan. Häftigt att de är så stora. Fast bära alla upp och ner för fem trappor är väl lite för jobbigt tror ja!
Satte jag mig ner på golvet kom alla på en gång och bet,naffsade och undrade vad jag var för en prick som kom med kameran i högsta hugg.

Efter jag motvilligt lämnat de små liven åkte jag till mamma och Uffe och tiggde lite mat och skrev ut en jobbansökan. Åkte hem efter det för jag hade ont i huvudet..

Igår på kvällen tänkte jag lufta mitt element eftersom det rann vatten innuti. MEN det var ju INTE bra. Det forsade omkring ännu mer vatten där inne. Lätt att sova brevid Niagarafallen... Jag tog bäddmadrassen och la mig på köksgolvet. Hade ju ont i huvudet och behövde verkligen sova. Men det funkade också. Förutom att Minna  hade ett ryck och kuta runt överallt, delvis PÅ mig..tack tack...
När jag vaknade ringde jag vaktmästaren som fick öka trycket i källaren. Nu har jag luftat elementen igen och nu låter det inget! Härligt!

Snart ska jag ge mig iväg till Komvux för att skriva in mig på Historian, igen. Funderar på om jag ska gå förbi ett ställe och lämna in en jobbansökan. Lättare att skicka in men det är ju bättre att visa sig...

Hela den här helgen har jag jobbat. Fredags hade jag frukosten plus att jag hjälpte köket med lite disk och skivade en j*vla massa pålägg m.m. I lördags diskade jag eftersom vi hade julbord (?!) för 158 pers! Och i söndags städade jag. Nu kommer jag inte jobba förns på söndag då jag ska hjälpa Ellen med frukosten.
men har fullt upp i veckan iaf!!

Nu ska jag fixa mig och så ska jag tusan gå förbi och lämna in jobbansökan innan Komvux.. Wish me luck!!

Linköping

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag till Linköping och hälsade först på mamma, som var barnvakt till busungen Engla. Vi busade lite med tennisboll och tåg. Tror nog att jag lekte mer och hon slängde mest iväg saker haha... Lilla krullet börjar bli stora tjejen nu.
Efter att ha fikat på vaniljsemla (mycket bättre än det där andra skumma man har i) och busat så åkte jag till Anna. Det var himla mysigt. Hon bjöd på våffelkalas! Orkade tyvärr inte änns äta hälften av alla tillbehör för det var så mycket haha..
Blev mycket prat. Sen blev det att åka hem och lägga sig. Jag är tusan inte van att röra så mycket på mig eftersom jag inte jobbar.
Jag söker alla jobb jag bara kan passa för iaf. Mer än så kan jag ju inte göra.

Denna helg blir en jobbarhelg iaf. I morgon ska jag jobba frullen, vilket innebär att jag måste sätta klockan på 04:45.. Snooza tjugo minuter och sen hasa mig upp och åka iväg. Lär va iskallt.. På med mössan!!
Vet inte hur länge jag ska jobba men tills frullen är borta iaf.. Runt tolv kanske??
På lördag ska jag diska. Fridhem ska tydligen ha julbord! Då börjar jag inte förrens 11:00 så då kan jag sova lite. Och på söndagen ska jag städa så då börjar jag klockan 07:00.
Veckan efter jobbar jag frullen på söndagen bara. Men veckan efter den kommer det blir en hel jobbarvecka, det tackar jag för!!

Imorgon är det ju Let's Dance också. Älskar ju dans så det är ju perfa en fredagskväll. Tror nog att Angie kommer hit och gör mig sällskap. Vad ska vi knapra på då mån tro?? Marabou daim kanske?!

Snart blir det lite spel med Angie över msn.. Det är roligt det =)

Kos og Klem!