moongirl

Sjuk!

Kategori: Allmänt

När man man så pass sjuk att man måste sjukanmäla sig kommer man till det jobbiga. ATT sjukanmäla sig. Inte för att det är själva samtalet i sig som är det jobbiga, utan att jag får ångest över att ingen kan jobba istället för mig.
I fredags var mitt pass att åka till Kalmar fram och tillbaka, sedan åka till Västervik och sova, åka hem på morgonen och sedan åka ett varv till Västervik igen.
Men på vägen hem från Kalmar började jag känna mig lite dålig, och så blev det bara värre. Frös, fick ont i halsen och kroppen. Men jag åkte ner till Västervik. Sov väl kanske tre, max fyra timmar. Var halvdöd på morgonen och bestämde mig tillslut för att sjukanmäla mig. Skulle ju upp från Västervik och sedan ner igen egentligen. Får ångest för att ingen kanske kan jobba för mig och det får åka utan tågvärd, vilket inte är bra för företaget.. Men man måste ju tänka på sig själv främst. Och nu i efterhand är jag väldigt glad att jag sjukanmälde mig, för jag mår långt ifrån bra! Och det ordnade sig med mina turer i helgen!
Somnade jäkligt gott när jag kom hem i Robbans famn och sov några timmar.
 
Så nu sitter jag i sängen och har tråkigt, för det är fasen inte kul att vara sjuk! Men får väl se lite filmer och vila.
Ska försöka äta med för det är man ju inte så bra på heller när man är sjuk.. Allt smakar bara konstigt, och man är allmänt omotiverad till att äta.. Robban gjorde toast åt mig igår kväll när han kom hem =)
 
Någon som vet vart man kan köpa "Hair Chalk"? Det är en lite burk, eller krita, som man kan färga håret med.
Tänkte skicka efter från e-bay men det tar ju så lång tid innan man får det, och skicka efter det i Sverige kostar galet mycket för mycket!
 
Dags att försöka äta lite frukost :)


Simhallen!

Kategori: Allmänt

Jeppe skulle åka till simhallen med Engla och undrade ifall jag och Robban ville med. Så vi åkte dit idag och plaskade en stund.
Åkte vattenrutschbana, hoppade i vågorna, bubblade mm :) Har inte varit i Linköpings simhall sen gymnasiet, vilket är ca 10-12 år sen.. Hujedamig... Men allt såg ut som vanligt, vilket var lite roligt. Kände mig så ung igen!
Mysigt att få spendera lite tid med Engla med. Hon följde med mig till damomklädningsrummet och hon var så duktig och snäll!
Efter bad blir man alltid hungrig så vi mötte upp Emma och gick och åt pizza.
Jag är fortfarande lite Norrköpingsbo inom mig. Sa Badhuset till Robban och han tittade som ett frågetecken på mig och undrade vad det var! Hihi...
Såg även en skylt med Funky Kidz inne i simhallen och kom och tänka på Clara som hade mig som assistent på Funky Kidz i Norrköping. Massor av barn i 4-5 årsåldern som vi skulle lära dansa och sedan ha uppvisning med. Det var tider det ;)
 
Lilla trollungen ville låsa in sig i skåpet.
Promenad
 
Sen åkte Robban och jag förbi våran nya lägenhet. De jobbar på bra där borta! Längtar så galet mycket tills vi ska flytta in! Vi var även förbi och kikade in på Friskis & Svettis som ligger nästan lite för nära hemmet. Har ju absolut ingen bortförklaring till varför man inte ska gå dit och träna! Så, det är väl bara att börja där sen då! Var ju billigt faktiskt, och det blir ännu billigare med friskvårdsbidraget! Tack för det!
 
En liten bild ifrån dammen.
 
Känner väldigt mycket för att vara ledig imorgon, men ikke.. Två varv på Västervik blir det... Med buss!
Eftersom det är avstäng mellan Linköping och Bjärka Säby så blir det buss till Västervik, och ska man åka till Kalmar blir det buss till Rimforsa och sedan tåg därifrån till Kalmar. Det går ganska smidigt men det är ju inte så roligt att sitta och uggla på en buss måste jag ju säga... "Bara" tre veckor kvar...
 
Ska se ifall Robban vill se Breaking Bad med mig ikväll. En superbra serie! Har ni inte sett den så gör det för guds skull!!
 
Hej!