moongirl

Partyweekend!!

Kategori: Allmänt

Denna helg har varit en riktigt partyhelg! Måste ju ta igen eftersom jag kommer jobba heeeela Valborg.
I fredags samlades Fridhems tjejerna för ha knytis och sex-party. Det var roligt och fummigt! Några av oss hamnade på Harry's. Det var riktigt kul!! Jag, Angie, Denise, Madde och Linn rockade och drack Cosmopolitan m.m! Tror vi ägde på dansgolvet ;)
Igår var jag, Angie och Sandra hos Jennifer. Riktigt roligt det också! Vi skulle spela kortspel, ölspelet, men efter varje kort vi tog så pratade vi om annat så det blev inte så mycket spelande.. Mer drickande..
Vi hade allvarliga halvtimmen (eller hur lång tid det nu tog!?) och skålade för varandra för det vi ville göra i livet. Nästan lite snyftande av allt, men väldigt fint! Sen drog vi på partyhumöret igen och gick till Palace!
Visste ju att det skulle vara litet, men man fick ju nästan klaustrofobi.. Bra musik spelades och vi hade jätteroligt men "Palace-känslan" var som bortblåst. Trångt och jävligt.. Men vart ska man gå då!? Får ta Harry's och Palace varannan gång. Grand har jag inte varit på än så det kan ju vara värt ett försök. Känns som ett snobb-ställe, eller??

Som sagt så blir det att jobba på Veolia nästa helg. Det ska bli gött! Ska även jobba Fridhem nästa vecka. Kul med variation faktiskt. Skulle nog kunna tänka mig att ha två jobb jämt. Det är verkligen två jobb som inte är lika någonstans.

Ont i axlarna har jag. Borde ta en massage-omgång. Se om jag lyckas skriva upp mig på Veolia nästa gång det sätts upp en lapp med massage. De ni! Gratis massage..hehe...

Idag hade jag inte tänkt att göra något.. Kanske ta en promenad. Gå förbi Jennifer och hämta mina grejer som jag har kvar där. Ska plugga också. Imorgon ska jag bli klar med min sista inlämningsuppgift. Sen prov på det, och sedan det sista seminariet. Done!! Förhoppningsvis med ett betyg, men det ska jag fan klara!!

Juni it is!!

Kategori: Allmänt

Idag har Jennifer varit hos mig och vi har bokat ögonlaseroperation!!!!!! Känns helt overkligt! I Juni ska vi dra iväg till Turkiet. Känslan kommer att vara obeskrivlig. Aldrig mer krångel eller ont i ögonen för att man får smink eller katthår på linsen! Att vakna på morgonen och SE! Kommer att kunna sova 10 minuter längre på morgonen =) Underbart när man har överliggningar på jobbet, eftersom man aldrig sover så mycket då.

Klockan fyra inatt började Asti att jama igen. Fattar verkligen inte vad det är hon vill. Börjar bli en aning jobbigt att inte få sova..
Jag började frysa igårkväll också så jag frös när jag vaknade och var svettig.. Mycket fresht.. Jag somnade om vid fem iaf och sov till 14:15.. Då känns det som att man inte mår bra. Jag som brukar gå upp vid senast nio annars..
Nu ligger jag som ett kolli i sängen och vill hellst inte resa på mig förrens jag mår bättre.. Men det är väl så att lite mat och en ipren skulle sitta fint...

Att få blir frisk tills helgen vore inte fel. På fredag är det sex-party hos en jobbarkompis. Ska bli väldigt intressant =) och lite knytis. Trevligt!!
På lördag blir det utgång, det är ju lönehelg! Ska bli spännande och få sin första lönespec från Veolia! På Fridhem har jag bara jobbar tre gånger så det blir inte så mycket, men bättre än inget!

Nehe.. nu orkar jag inte mer.. Ska försöka äta något.. Det blev kladdkaka och oboy till frulle och nyss åt jag en banan.. Något mer vore bra... Är törstig me...

Håll tummarna för att jag ska bli frisk. Såååå tråkigt att vara sjuk!!!!!!!!!!!

Sommardäck is on the way!

Kategori: Allmänt

Japp japp nu har Tina varit duktig och beställt sommardäck med rätt dimension(!?) Bilen kommer bli så fiiiin!! Tvättas ska den också för nu ser den förj*vlig ut...

Var på banken förrut och bad på mina bara knän om ett lån men den gubben gick ikke!! Timanställing är ju lika med inget jobb alls.. Ingen garanti på att man ska få jobba. Men pappa ska följa med mig och hjälpa mig. Vill ha den där jäkla operationen gjord! Tyvärr kommer nog det inte bli förrens juli som det ser ut nu.. Maj-gruppen var full, Jennifer ska på vårruset i juni, så juli it is! Men då kan jag ju vara med på Lollos fest och Kick offen på jobbet, om jag inte måste jobba förstårs!

är det med timasntällning. Varenda gång jag ska träffa en kompis eller bestämma något så säger jag alltid "..om jag inte måste jobba förstårs..". Livet blir inte direkt enkelt men vad gör man inte för att tjäna pengar? Plus att jag har ett roligt jobb också!

Nu ska jag ju plugga då.. Fick tillbaka min 6 uppgift på historian idag så jag ska göra nr 7 och skicka in så gör jag 8 nästa vecka på tisdag så är allt klart! Då har jag en vecka på mig att plugga som en galning tills provet.

Jag ska jobba torsdag och fredag på Veolia och lördag på Fridhem. Det var ju ett tag sen nu =)

Har fortfarande inte tröttnat på Meet Me Half Way... =)

Underbart väder!! Igår var jag och Jennifer på en promenad runt strömmen. Sen sprang jag med Martin runt strömmen på kvällen. Jag sprang dock inte hela vägen, tog en liten andningspaus emellan. Och i förmiddags var jag och Jenn ute och gick igen. Så skönt!!!
Hoppas det fortsätter vara sol!!

NU ska jag plugga!!