moongirl

Matte och högskoleprov!

Kategori: Allmänt

I onsdags gjorde jag mitt första matteprov på över sju år. Trodde faktiskt att det skulle gå ännu sämre än vad det gjorde. Fick dessvärre ett poäng under godkänt men jag behöver inte göra om provet. Ska bara fixa G på slutprovet! Kommer bli tufft men jag ska fan klara det!!!
Känns som jag hellre pluggar matte än historia. Kan ju inte finnas nåt mer ointressant!
Men vad gör man inte for en utbildning!? På tal om det så ska jag åka till Växjö den 7 januari, då är det öppet hus på poliskolan där =) Måste få upp min motivation igen!
För att komma in på skolan var man tvungen att göra högskoleprovet. Jag och Angie gjorde det igår! Tänker i vilket fall inte lägga ut resultatet här haha.. Den 10 april blir det att möjligen göra det igen!
Det var inte så jobbigt som jag trodde. Man började 8.20 och slutade 16. 20 ca. Men tiden gick så himla fort... Man hade 50 min på varje block, utom 35 min på engelska och 15 min på ordförståelsen.
Jag är nöjd över att jag har gjort det men jag vill ha bättre resultat.. Så d så...

Efter provet igår så skulle jag ut o svira var tanken, och så blev det =)
Jennifer, Martin, Sandra och hennes kompis Daniel kom hit och festade och spelade Guitar Hero!
Angie tror jag tänkte för mycket på högskoleprovet för hon fick ont i huvudet och kunde inte komma :(
Palacekön var inte den roligaste, den var grymt lång men jag tyckte det gick hyffsat fort ändå...
Blev lite bakis idag men mest trött. Känns som det var länge länge sen man sov ut.. Och idag har jag sovit väldigt mkt..! Så imorgon blir det att ta tag i sitt pluggande igen och historia står på listan.
Jobbar ingenting nästa vecka så det vore ju tusan om man inte skulle kunna plugga ifatt nu.
Veckan efter jobbar jag fyra dagar, veckan efter den är det PINK!!!!!! Då jobbar jag ikke, men ska besiktiga bilen på torsdagen. Veckan efter den kommer jag att jobba lite igen. Skönt att ha lite jobb iaf. Men skulle vilja hitta ett butiksjobb så någon dag nästa vecka ska jag pallra mig ner till stan och lämna in lite jobbansökningar tänkte jag.

Jag måste städa nu. Ser ju ut som någon har haft fest här! :D
Öppna fönster och vädra lite vore ju inte så dumt. Sen ska jag betala räkningar.. Weeiii....

Snart matteprov!!

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft matteprov på över sju år. Ska faktiskt bli himla intressant om jag kommer att lösa detta. Lite kul ska det bli, tills jag får resultatet antar jag.. Hoppas på att lärare kan rätta provet direkt efter, om hon inte har mkt att göra förstårs.
Jag har fått jättebra hjälp så jag hoppas att jag kan koncentrera mig, då ska det la lösa sig!
Imorgon 17:30 ska pennan glöda!!!

Pappsen har varit hos mig idag en sväng och satt upp rullgardinen som inhandlades på IKEA. Senare åkte vi ner till stan och skulle äta på Munken men det var stängt efter lunch och skulle öppna klockan 17 igen. Gick istället till Cupolen och åt bakad potatis och pappa åt hamburge tallrik. Inte så dumt!

Angelica och jag satt uppe till kl 5.00 på fredagsmorgonen för vi skulle ha historiaprov kl 12.15. Två kvälls/morgon promenader och fyra redbull senare var det dags att skriva. Trodde att man hade mera koll. Jag satt och stirrade på pappret i säkert 20 minuter innan jag började skriva något. Efter två timmar var jag klar. Men vet att jag blandade ihop vissa saker och skrev inte svar på allt. Så det lutar åt IG I belive...
Efter provet iaf så åkte vi till IKEA och jag shoppade galet mycket! Inte för att jag är rik precis men var ju vissa saker jag var tvungen att ha.. Micro saknar jag fortfarande.. Men jag köpte köksbrod + fyra stolar, två par gardiner, två stora fönsterlampor, rullgardin, kuddar, kuddöverdrag, tavla, gardinstänger mm... Bara nödvändiga saker som gör att min lägenhet är riktigt fin! Helnöjd med den. Tycker inte änns trapporna är lika jobbiga längre (förutom när ja o Angie skulle bära upp köksbordet...!) Man vänjer sig =)

Vi var ute och gick förrut. Kom hem två timmar senare! Sista 30 min kanske vi stod och snackade men det var duktigt ändå tycker jag! Himla skönt att ha kompisar på nära håll =)

Nehe nu sitter jag och somnar i soffan som vanligt.. Ska upp skapligt för jag måste till arbetsförmedlingen och komplitera mitt cv osv.....

ahhh...


Gonatt!

Parkeringsböter!

Kategori: Allmänt

Ja det var ju inte riktigt meningen att jag ville lägga pengarna på parkeringsböter.
På alla gator runt om här så är det en dag i veckan man inte får parkera mellan 7-10. Där jag brukar stå är det så på tisdagar. När jag jobbar behöver jag inte tänka på det eftersom jag åker innan sju. Men idag jobbade jag ju inte... Hade satt klockan på nio, snoozade till 9.23 och då fick jag panik när jag kom på att det var tisdag!! Hoppade upp ur sängen, drog på mig jackan och kuta ner alla trappor.. Men redan vid sju, som jag misstänkte, så hade dom satt en liten trevlig lapp på min bil.. Det var ju dumt.. Kommer iaf aldrig göra om det! 600 spänn är mycket pengar för en arbetslös människa...

Angelica och jag ska göra historiaprov på fredag. Det vill jag INTE egentligen.. Men är mer eller mindre tvingad av mig själv. Veckan efter ska jag boka matteprov och även ett seminarie i historian.
Jag lovade mig själv att aldrig mer plugga när jag tog studenten..hmpf....
Det som är bra när man pluggar är att man blir förstårs mera allmänbildad. Kan ju aldrig vara fel!
Fick även kallelsen till högskoleprovet.. Fy f*n för att sitta från 8.30 - 16.20.. Hur ska detta gå? Jag kan ju inte änns sitta still hemma och plugga i en timma i streck.. Känner mig lite dampig.. hehe....
Har ju typ fyra raster men iaf.. Känns som man ska joina armén lr så...

Väntar på ett samtal från en tjej som jag ska åka och städa hos.. Har ringt henne men hon svarar inte. Tänkte jag skulle åka och handla efter det. Har nada hemma att knapra på.
Jag måste köpa glödlampor också, har tre stycken trasiga hemma nu. Inte så bra.. Men nu har jag iaf lite värme!! Trodde väl att det skulle bli varmare men jag har ett element till att lufta. Känner mig wiktigt händig =)

Nu ska jag leta fram alla mattepapper och försöka att få ordning på mitt liv idag också!
Blir så himla seg av att inte jobba. Men ska iaf jobba lördag och söndag. Nästa vecka har jag jag inte fått några tider. Men det kanske är lika bra om jag ska ha både prov och seminarie.

Jag ska till arbetsförmedlingen imorgon på något möte. Längtar inte alls till det...
Jag har inte heller fått svar från Jack & Jones eller Nilson. Tycker det är dåligt.. Men jag ska gå till butikerna imorgon och fråga när tjänsterna ska tillsättas, om de inte redan är tillsatta förstårs.

Nu ska jag diska, bädda och sen fixa med mina papper!