moongirl

Asti & Minna

Kategori: Allmänt

Igår kväll åkte jag till Kalmar, och imorse åkte jag hem från Kalmar. Kort runda men när man sätter klockan på 04:45 blir man rätt förstörd på dagen. Efter jobbet åkte jag till systemet och sedan hem. La mig i sängen och två gose-tissar ville ligga tätt och gosa med matte. Så mysigt!
Tog ett bra tag innan jag kunde varva ner men sov i två timmar sen. Känner mig fortfarande helt groggy. Blir nog inte människa på hela dagen, men vet du vad? Det gör inget! Idag gör det absolut ingenting!

Ikväll blir det att lägg sig skapligt. Imorgon bär det av till Växjö för att hälsa på Angeclia!! Ska bli übermysigt!!
Hoppas bilresan går bra och att jag hittar.. Kan bli spännande när en Tina ger sig ut på vägarna, hon föddes utan lokalsinne...

Jag har gjort mig välförtjänt av att vara ledig hela helgen! Jobbat som en tok.
Kommer att jobba på Halloween. Funderar på att ha på mig en häx-hatt och måla spindlar i ansiktet. Ska till Västervik x2 då. Undra om resenärerna tycker att man är helt fläpp, eller om de uppskattar det och tycker det är lite roligt??

Minna
Minna

Asti Cinzano
Asti Cinzano

Funderar väldigt mycket på vad jag ska göra med katterna. Tycker väldigt synd om dom när jag jobbar så pass mycket. Men varje gång jag tänker på att sälja dom så blir jag tårögd.. Vill verkligen verkligen verkligen inte göra mig av med dom. Men är jag självisk då? När vet man att en katt har tråkigt?
Drömmen är att flytta till ett större boende med en pojke förstårs. Alltid lättare att ha husdjur om man är två.
Men givetvis skaffar jag ju inte pojke för katternas skull ;) Eller så gör jag det? Hellre än att sälja dem???
Nej, jag tror det skulle bli konstigt då =)
Men problemet kvarstår.. Vad ska jag göra? En tanke är att jag hittar en fodervärd. Då kan jag sno tillbaka katterna när jag vill. Men vem skulle vilja ha ett djur på de promisserna? Och det är nog inte speciellt snällt mot katterna heller. En dagmatte kanske? Eller alltid ha samma person som är kattvakt när man ska iväg?
Ge mig tips och förslag för jag vill ha kvar mina små hårtussar!! Även fast de hårar och kräks hårbollar.

 <3

Kommentera inlägget här: