moongirl

Midsommar och sol!

Kategori: Allmänt

Kan man säga annat än att vädret just nu är helt underbart!! Idag har jag, mamma, Jeppe och Engla badat i Ljung nästan hela dagen. Varmt som tusan och gött med all fika mamma hade med sig. Lovley! Tänk om hela sommaren kunde vara såhär! Följde med mamma hem och käkade mat och förde över lite bilder till min dator och hjälpte mamma med Spotify =)
Fick även ett mms från Anna. En liten Linnéa har tittat ut äntligen! GRATTIS till Er!!!!

Igår var jag och Angie hungriga (som om man inte skulle vara det varje dag...=) ) så vi bestämde oss för att hitta en uteservering. Bäst att passa på! Harry's blev det. Bakad potatis med skagenröra mums! Satt där ett tag och snackade. Sen gjorde vi Lina och Emmy sällskap i Trädgår'n och ett par cider på det. Inte fel!

Hade för övrigt en helt underbar midsommar! Jag jobbade till klockan 14 på Veolia, gjorde ordning mig och stack vid 15:20 ca och kom fram till Hallmare 16:45 typ...
Började med en cider och en banan. Hade ju bara ätit en yoghurt på hela dagen, vilket inte är så bra när man ska få i sig lite alkohol. Vi spelade kubb, kastade pil, busade, nattbadade, snackade skit, grillade och massa mer! Jättehärligt! Campa e ju för mysigt =)
Dock fick jag rödvin eller någon röd cider på min vita klänning i början av kvällen men det var bara att festa på ändå. Inte så mycket att göra åt, men nu är fläcken borta! Mamma hade vanish =)
Dagen efter? Jaaaa... Förstårs seg, ont i skallen, illamående.. Men det blev iaf solning och bakisdopp i havet! Sov lite extra innan jag skulle köra hem så det gick kalas!
Givetvis blev det broöppning i Sörping så jag fick lite halvpanik.. Ville ju bara heeem! Men först Donken förstårs.. =D (McDonald's alltså, förklaring för er lite "äldre" som läser haha... =) )

Imorgon, ondsag, blir det bio för mig och Jennifer. Twilight - Eclipse. Ska bli intressant. Men innan dess, mat på någon uteservering förstårs!! Om det inte regnar då får vi la sitta inne...
Känns skönt att verkligen leva livet och bara ta allt som det kommer. Känner jag för att äta ute så gör jag det! Vem orkar laga mat i hundra graders värme?! Känner jag för att bada, då gör jag det!

Ska till Fridhem imorgon på fm och vara lite sekreterare. Skriva upp lite rutiner för städpersonalen =) Tycker ju om att skriva så det passar mig. Det kanske märks på mina "korta" bloggar?!

Nu måste jag smörja in mig.. Har brännt mig lite smått...hmm... Översta delen på ryggen är wätt wöd!!

Ska även kolla igenom katterna igen. De var hos "morfar" över midsommar, plus att jag hade en övernattning på jobbet dagen innan. Så en fästing tog jag bort från Asti förrut. Hon kliar lite vid halsen så jag ska se om jag hittar fler!

Grattis igen till Anna och Erik. Underbart att skitungen har kommit fram ;)
Kommentera inlägget här: