moongirl

Snart matteprov!!

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft matteprov på över sju år. Ska faktiskt bli himla intressant om jag kommer att lösa detta. Lite kul ska det bli, tills jag får resultatet antar jag.. Hoppas på att lärare kan rätta provet direkt efter, om hon inte har mkt att göra förstårs.
Jag har fått jättebra hjälp så jag hoppas att jag kan koncentrera mig, då ska det la lösa sig!
Imorgon 17:30 ska pennan glöda!!!

Pappsen har varit hos mig idag en sväng och satt upp rullgardinen som inhandlades på IKEA. Senare åkte vi ner till stan och skulle äta på Munken men det var stängt efter lunch och skulle öppna klockan 17 igen. Gick istället till Cupolen och åt bakad potatis och pappa åt hamburge tallrik. Inte så dumt!

Angelica och jag satt uppe till kl 5.00 på fredagsmorgonen för vi skulle ha historiaprov kl 12.15. Två kvälls/morgon promenader och fyra redbull senare var det dags att skriva. Trodde att man hade mera koll. Jag satt och stirrade på pappret i säkert 20 minuter innan jag började skriva något. Efter två timmar var jag klar. Men vet att jag blandade ihop vissa saker och skrev inte svar på allt. Så det lutar åt IG I belive...
Efter provet iaf så åkte vi till IKEA och jag shoppade galet mycket! Inte för att jag är rik precis men var ju vissa saker jag var tvungen att ha.. Micro saknar jag fortfarande.. Men jag köpte köksbrod + fyra stolar, två par gardiner, två stora fönsterlampor, rullgardin, kuddar, kuddöverdrag, tavla, gardinstänger mm... Bara nödvändiga saker som gör att min lägenhet är riktigt fin! Helnöjd med den. Tycker inte änns trapporna är lika jobbiga längre (förutom när ja o Angie skulle bära upp köksbordet...!) Man vänjer sig =)

Vi var ute och gick förrut. Kom hem två timmar senare! Sista 30 min kanske vi stod och snackade men det var duktigt ändå tycker jag! Himla skönt att ha kompisar på nära håll =)

Nehe nu sitter jag och somnar i soffan som vanligt.. Ska upp skapligt för jag måste till arbetsförmedlingen och komplitera mitt cv osv.....

ahhh...


Gonatt!

Kommentera inlägget här: