moongirl

Sjuk!

Kategori: Allmänt

När man man så pass sjuk att man måste sjukanmäla sig kommer man till det jobbiga. ATT sjukanmäla sig. Inte för att det är själva samtalet i sig som är det jobbiga, utan att jag får ångest över att ingen kan jobba istället för mig.
I fredags var mitt pass att åka till Kalmar fram och tillbaka, sedan åka till Västervik och sova, åka hem på morgonen och sedan åka ett varv till Västervik igen.
Men på vägen hem från Kalmar började jag känna mig lite dålig, och så blev det bara värre. Frös, fick ont i halsen och kroppen. Men jag åkte ner till Västervik. Sov väl kanske tre, max fyra timmar. Var halvdöd på morgonen och bestämde mig tillslut för att sjukanmäla mig. Skulle ju upp från Västervik och sedan ner igen egentligen. Får ångest för att ingen kanske kan jobba för mig och det får åka utan tågvärd, vilket inte är bra för företaget.. Men man måste ju tänka på sig själv främst. Och nu i efterhand är jag väldigt glad att jag sjukanmälde mig, för jag mår långt ifrån bra! Och det ordnade sig med mina turer i helgen!
Somnade jäkligt gott när jag kom hem i Robbans famn och sov några timmar.
 
Så nu sitter jag i sängen och har tråkigt, för det är fasen inte kul att vara sjuk! Men får väl se lite filmer och vila.
Ska försöka äta med för det är man ju inte så bra på heller när man är sjuk.. Allt smakar bara konstigt, och man är allmänt omotiverad till att äta.. Robban gjorde toast åt mig igår kväll när han kom hem =)
 
Någon som vet vart man kan köpa "Hair Chalk"? Det är en lite burk, eller krita, som man kan färga håret med.
Tänkte skicka efter från e-bay men det tar ju så lång tid innan man får det, och skicka efter det i Sverige kostar galet mycket för mycket!
 
Dags att försöka äta lite frukost :)


KOMMENTARER:

  • Inger säger:
    2012-09-27 | 17:50:09

    Men lilla gumma Du kunde kommit hit och varit sjuk med mej Bubble Bubble hade no gjort susen Ja har legat sen i fredags. Ta hand om dej Kramiz Mommi

  • Bettina säger:
    2012-10-03 | 17:18:34

    Ja det hade förstås varit ett bra alternativ. Ätit glass också =)

Kommentera inlägget här: