moongirl

Flyttdags, igen!

Kategori: Allmänt

Förstår inte hur jag orkar flytta hela tiden, men egentligen är det ju inte meningen. Saker händer och jag måste förflytta mig.
Denna gång blir det tillbaka till Linköping! Samtidigt som jag egentligen inte vill flytta ifrån Norrköping så kommer det bli skönt att vara tillbaka i Linköping. Med tanke på att jag har familj, jobb och givetvis pojken där så faller det naturligt att flytta dit.
Kommer att flytta in hos Robban först, och för att det är så roligt så kommer vi flytta igen =)
Men det är ju inte förens i November 2012! Kommer spara massa på att bo tillsammans. En helt ny och fräsh lägenhet i Södra Ekkällan, vid US. Längar massor!!

Det är lite komiskt
, kom på det förrut. Att idag för EXAKT två år sedan flyttade jag inte i min lägenhet. Och idag har jag sagt upp den, köpt flyttkartonger och sopsäckar för att flytta ut.
Kommer defenitivt sakna utsikten, över Folkparken. Men i våran nya lägenhet kommer vi ha två uteplatser, var av den ena har utsikt över en konstgjort damm =)

Semestern för såklart slut. Spanien var kanoners! Hade gärna varit där i en, eller två veckor till!
Besökte även Kolmården. Alltid mysigt att strosa omkring bland djuren. Synd att jag inte höll kvar vid min dröm som liten, att bli veterinär. Det hade varit så skoj! Dock är betygen så höga och jag skulle aldrig orka plugga upp mina betyg med mitt tröga huvud... =)
Annars tog vi det rätt lugnt på semestern.Snart dags att
ansöka om semester så man kan dra till Åre!! (eller något annat ställe) Detta år SKA det fan åkas snowboard på riktigt, och mer After-Ski åt folket!!!!!! Grymt kul!

Fredag idag
och den kommer nog bli hyffsat lugn. Jennifer kommer hit =)
Tänker inte städa innan idag, eftersom det snart kommer se ut som kaos här ändå.

Något skoj som kommit till världen är ju faktiskt Wordfeud. Något att pilla med när man har lite tid över.
För er som inte vet vad det är så är det alfapet fast på mobilen. Man kan spela med många olika, och välja själv när man har tid att skriva ord. Om ni vill så adda mig på: moongirlie

Nu ska jag iaf göra ordning mig själv!

Hej!