moongirl

Fest, städa, längta

Kategori: Allmänt

Godday!
Är på super party humör idag!! Ska till Jeppe och festa loss i Linköping. Ska bli skoj! Innan ska jag till IKEA och byta lamp j*vel som jag köpte till mitt vitrinskåp som vägrade funka.. Typiskt..
Jeppe fyller ju och det ska inhandlas en present innan också. Kanske även McDonald's?? Gott...

Danne e fortfarande i Thailand. På måndag är det en vecka kvar. Känns skönt att lite mer än halva tiden har gått. Förra veckan gick jättefort men i måndags och tisdags trodde jag tiden stod still. Blev lite deprimerad men resten av veckan försvann som ingenting..
Ska ta och planera nästa vecka så den går fort!
Ska till Dannes föräldrar någon dag. Dannes syrra kanske ska färga mitt hår, vill fika med Johanna, vill kanske till Stockholm och festa på fredag?! Ska städa huset så det blir kanon fint tills snuttegulle gubben kommer hem =)
Har ett "litet" projekt jag håller på med i tvätttstugan som jag vill bli klar med också.

Är helt förundrad över att jag inte har blivit sjuk. Alla går runt och snorar och får magsjuka men inte jag! "ta i trä!!"
Har tydligen bra immunförsvar, och det tackar jag för!

Igår hade jag och Angelica mys kväll med mat, godis och chips. Får inte glömma delicatobollar!!
Det var himla trevligt, dessvärre skulle hon jobba idag. Märkte att hennes mobilalarm ringde och att hon gick upp men sen somnade jag och vaknade 08:23.. Vaknar alltid runt åtta jämnt!! Men jag lyckades efter ett tag somna om och vakna ca tio. Skönt =)

Nu ska jag packa in madrasser i min lilla bil och alla grejer jag ska ha med mig.. Brukar bli en hel del även fast jag bara ska vara borta en natt.

Hörs då!

Bye!!