moongirl

Missade vaniljen..

Kategori: Allmänt

Söndag idag. Just nu är det ganska skönt. Hade Dannes släktingar här förrut. Mormor, morfar, farmor och farfar och några till. Jag kände mig så vuxen när jag bakade kladdkaka och dukade fram med "fin" servisen.
Var inte bästa dagen att bjuda hem folk på. Dyngbakis haha... Men det släppte lite framåt två. Var ju tvungen att städa och fixa lite. Men det var trevligt iaf!

Igår bestäma jag mig vid halv sex ungefär att jag skulle ut och festa! Så Danne skjussade mig till Johanna. Hade en jätte trevlig tjejfest =) Blev pratmakarna en stund. Hur förklarar man eterneller??
(Jag) - Ja det är antingen..hmm...?
-Eller!
-Ja! Det var slutet på ordet..När man ska käka fast med en annan dialekt..(Tänkte då på eter..äter.. haha)
Men Johanna fixade att det var eterneller. Starkt jobbat!
Johanna och hennes syster gick sen till Harry's men jag har blivit insnöad på Palace. Jag gick dit och mötte Angelica istället. Dansa som fan! Och blev, även denna helg, bjuden på dricka hehe...
Skulle köpa cider åt mig och Angie. Står en kille brevid och frågar om jag skulle ta illa upp om han bjöda mig på nåt. Givetvis inte!!! haha... Men då fick han ju även köpa åt Angie, och det gjorde han. Fru och två barn, men det hindrade inte honom från att flörta lite hehe.. Men det måste man ju få.. Lite iaf.. Sa att han fick dansa med oss om han ville men han höll sig till baren *phew*...
Det var en jäkligt kul kväll iaf! Tiden gick fort som fan. Fast jag var iofs inte på Palace förns ett kanske.
Min pluttesnutt kom och hämtade mig vid kvart över tre ungefär. Hem och däcka i sängen. Ont i skallen och illamående dagen efter. Men det går ju alltid över ;)

Jobbade i lördags och trodde att jag aldrig skulle få åka hem!! Trodde jag skulle behöva jobba ca fyra timmar men det blev sex timmar! Hem och sova en stund med en katt som gosade ner sig under mitt täcka =)
Älskar mina små hårbollar!

Snart tänkte jag väl  göra hamburgare med bröd. Har ju bara fikat idag. Jag glömde ju vaniljsockret i smeten!! Skit oxå, kladdkakan smakade ju inget.. Men alla tyckte det var gott så jag hoppas dom inte bara sa så.
Danne åkte till affären och sa att om jag behövde något så skulle jag skicka ett sms. Det gjorde jag och skrev att jag behövde socker. När han kommer hem från affären och kommer innanför dörren får han mitt sms.. Skitbra!!
Fick ta en mortel och krossa bitsocker.. Fy... Som tur var så behövde jag "bara" en halv deceliter.

Jag har så förbannat ont i min höger axel/skuldra där någonstans.. Helt sjukt.. Vet inte om det är för att jag har haft mycket på jobbet eller om jag har sovit i någon konstig ställning.. Ont som fan gör det iaf..

Knät är det ju bättre med men inte bra. Det känns hela tiden och et tycker jag inte om. Vet att jag går ut på krogen och dansar. Säkert inte jättebra precis men det känns iaf inte som om att det blir värre. Vill ju inte bli dyngknöl och inte veta vart jag sätter mina fötter..

Jaja.. Nu ska det blir Tinas special burgare! Fan vi har ju ingen amerikansk dressing.. Crap..

Det får ordna sig ändå..

Bye