moongirl

Fast jobb till mig!

Kategori: Allmänt

Från den 1:a december har jag fått fast jobb. Guuuuuuuuuuuuuuud så skönt! Får månadslön och det kommer bli kalas. Grundlön + traktamente + ob. Låter ju inte helt fel i mina öron.
Då kommer jag även att slippa jobba ihjäl mig eftersom jag då vet att jag kommer få bra lön månaden efter iaf.
Kommer dra ner på mina tre jobb och då bara ha Veolia kvar. Känns tråkigt att lämna Villa Fridhem, samtidigt som det känns bra med något annat. Inom städ kommer jag ju inte så mycket längre.. Men alla goa arbetskamrater kommer jag sakna förstårs.
Funky Kidz har också varit jätteskoj, men den timman i veckan kommer jag nog vilja vila eller så har jag helt enkelt inte tid.
Så Veolia på heltid it is!!
Jag trivs där och det kommer nog kännas mera "på riktigt" nu, och jag kommer nog ha mera koll på allt som händer runt omkring.
Julbordet ska bli trevligt =)

Nu när jag tror att jag är rik som ett troll (vilket jag absolut inte är) så har jag köpt en digitalkamera. Vilket jag har velat ha jättelänge, plus att det är väldigt roligt med kort förstås!
Kommer även att åka på 48 timmars kryssning, och antagligen åkte till Åre i Januari. Vill till Australien och hälsa på Martin och Jennifer också! Mycket på en gång blev det!

Var på dop i söndags. Anna och Erik döpte lilla Linnéa. Hon var så tyst och snäll hela tiden och jättesöt! Sen blev det paj efteråt. Var himla skoj att träffa gamla klasskompisar må jag säga!

Imorgon ska jag jobba några timmar på Fridhem, näst sista gången där nu. Fick reda på att tv skulle komma!? Vad de ska göra vet jag inte. Men jag ska iaf sminka på mig lite extra haha!
Sen jobbar jag på Veolia lördag-söndag. På söndag är min 8 dagars jobbvecka slut. Ska bli gött med lite ledigt sen!

Dock börjar jag bli lite lite krasslig. Men försöker att motverka alla envisa bakterier med multivitamintabletter, honungsvatten, Esperitox och hålla mig varm. Hoppas det hjälper!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och njuta av att jag får sova lite extra!! Frågade snällt ifall jag kunde få börja klockan 0900 istället för 0800 imorgon. Den timman kommer jag sova extra gött!!

GOD NATT!!