moongirl

Partyweekend!!

Kategori: Allmänt

Denna helg har varit en riktigt partyhelg! Måste ju ta igen eftersom jag kommer jobba heeeela Valborg.
I fredags samlades Fridhems tjejerna för ha knytis och sex-party. Det var roligt och fummigt! Några av oss hamnade på Harry's. Det var riktigt kul!! Jag, Angie, Denise, Madde och Linn rockade och drack Cosmopolitan m.m! Tror vi ägde på dansgolvet ;)
Igår var jag, Angie och Sandra hos Jennifer. Riktigt roligt det också! Vi skulle spela kortspel, ölspelet, men efter varje kort vi tog så pratade vi om annat så det blev inte så mycket spelande.. Mer drickande..
Vi hade allvarliga halvtimmen (eller hur lång tid det nu tog!?) och skålade för varandra för det vi ville göra i livet. Nästan lite snyftande av allt, men väldigt fint! Sen drog vi på partyhumöret igen och gick till Palace!
Visste ju att det skulle vara litet, men man fick ju nästan klaustrofobi.. Bra musik spelades och vi hade jätteroligt men "Palace-känslan" var som bortblåst. Trångt och jävligt.. Men vart ska man gå då!? Får ta Harry's och Palace varannan gång. Grand har jag inte varit på än så det kan ju vara värt ett försök. Känns som ett snobb-ställe, eller??

Som sagt så blir det att jobba på Veolia nästa helg. Det ska bli gött! Ska även jobba Fridhem nästa vecka. Kul med variation faktiskt. Skulle nog kunna tänka mig att ha två jobb jämt. Det är verkligen två jobb som inte är lika någonstans.

Ont i axlarna har jag. Borde ta en massage-omgång. Se om jag lyckas skriva upp mig på Veolia nästa gång det sätts upp en lapp med massage. De ni! Gratis massage..hehe...

Idag hade jag inte tänkt att göra något.. Kanske ta en promenad. Gå förbi Jennifer och hämta mina grejer som jag har kvar där. Ska plugga också. Imorgon ska jag bli klar med min sista inlämningsuppgift. Sen prov på det, och sedan det sista seminariet. Done!! Förhoppningsvis med ett betyg, men det ska jag fan klara!!