moongirl

"Vi drar till fjällen"

Kategori: Allmänt

Kan verkligen inte få bort den låten från huvudet. Tänker på något roligt och så kommer den låten fram. Men vi åker ju snart till Åre!! Är sjukt pepp!!!
Åre är inte bara snö och skidor/snowboard. Det är så mycket mer. Gå ut och äta, dansa, after-ski, bowla, bada, basta, softa, umgås mm.. Beror helt på vad man vill. Jag skulle vilja klappa älgar, åka skoter och hundspann också. Men allt sådant kostar en massa så vi får se vad det blir. Snowboard och after-ski ialla fall!! =P
Håller tummarna för att tåget håller på upp och nervägen med! Förra året pajade loket på hemvägen, och vi kom runt 6 timmar sent. Men sånt vet man ju inte innan. Tar det som det kommer. Heja Veolia!!

Lite bilder sen förra året!
Lite snowboardlektioner i år igen kanske?
Hoppas vi får lika fint väder som förra året.
After Ski på Fjällgården.Mys


Ikväll var vi, plus Robbans
två brorsor hos deras pappa och firade jul. Japp ni läste rätt, JUL =)
Inte lätt att få ihop så alla kan komma. Ikväll fattades ena brorsans tjej, annars var det alles.
Fick en väldigt otippad, men jäkligt rolig, present av Robbans pappa. Vi ska nämligen få åka Segway!! Hur kommer man på det?? Haha! Kommer att få åka en guidad tur i Norrköping när man glider runt på Segway'en. Kommer att vara öppet från 1 april. Ska bli sjukt skoj!
Lön idag. TACK för den! Har även betalat räkningar och lagt undan pengar. Fy bövelen för att vara ute i god tid.
Inte för att jag kan slösa speciellt mycket med tanke på Åre och den framtida lägenheten som inte är gratis, men lön är alltid välkommet.

Svejs!
Kommentera inlägget här: