moongirl

Fem veckor till?

Kategori: Allmänt

Idag om exakt fem veckor är det 1 januari. Jag undrar ifall de små har tänkt att stanna inne tills dess?! Hoppas på januari-bebisar men blir inte besviken om de kommer i december förstås. Mest för deras skull man inte vill att de ska komma precis runt jul eller nyår.

Mycket bloggande blir det nu men det är perfekt nöje när man ska vara still och vila 👍

Elvira har inte varit på hugget sen hon hade feber. Undrar om det sitter kvar något i kroppen? Imorgon är det dagis så får väl vara berädd att hämta hem henne om hon är för nere. Tror dock inte att hon är sjuk. Kanske haft en dålig dag? Det har ju alla.
Hon blev väldigt ledsen när jag gick upp före henne i morse (höll ju på att kissa på mig) så fick sitta och trösta henne bra länge innan hon blev nöjd. Hade det varit en annan dag hade hon inte reagerat så.
Nu ikväll har vi kollat på Pippi (inte jätteovanligt precis) och ätit popcorn. Mycket gott 😊

Fy satan vad det har blåst nu ikväll! Satt på golvet vid altandörren och såg i ögonvrån att utebordet, med glasskiva på, svishade förbi 😂
Sa till Robban att gå ut och kolla så det inte gick sönder. Det klarade sig 👍
Sen flög stolar iväg och föll ihop på altanen.
Detta har aldrig tidigare hänt! Hur mycket det än blåst så har inget åkt iväg sådär!
Måste ha blåst från väldigt fel håll.

Jag har snart packat ner alla mina kläder som jag inte kan ha nu. Har i princip mamma-/ och amningskläderna kvar. Allt annat kör vi ut till huset så fort vi får (ursäkt ordvalet) låshelvetet ifrån Bauhaus. De sa fem (5!) dagar. Har typ gått 15 snart.
Det är till garaget och kommer det på plats blir livet lite enklare...

Sov ca två timmar på dagen idag men det blir nog inga problem att lägga sig snart ändå.
Kroppen kämpar på med de små liven som buffar på bra där inne. Måste ju vara trångt! De är ca 40cm var, enligt appen som är för enlingar så de är väl kanske något mindre.
Men ändå. Visst, magen är stor men iaf.

Göra sig redo för sängen nu då 😊💤

KOMMENTARER:

  • <inger säger:
    2016-11-27 | 22:19:10

    Hej du "gumman" Det är ju flera än du som väntar (på arbete????)Det ska bli så mysigt Mormorväska är packad och klar Kram och vila mycket Puss

Kommentera inlägget här: