moongirl

Jul & Nyår

Kategori: Allmänt

Julafton blev väldigt lyckad tycker jag! Och mysigt att få fira jul hemma med vårt lilla nytillskott. God mat, glögg och Kalle förstås!
Även juldagen hos mamma och Uffe blev väldigt mysig. Många julklappar delades ut. Främst till de små trollen givetvis! Man är ju i den åldern som man faktiskt inte önskar sig någonting längre, men det är klart att det är roligt att öppna paket, det blir jag nog aldrig för gammal för!
 
Nyår hade vi inte planerat något. Eftersom det hade varit så mycket med jul och så hjälpte vi Robbans faster att flytta i mellandagarna så ville vi bara ta det lugnt.
Robban tog en promenad med Elvira igår och då träffade han Matte ute. De pratade lite och kom överens om att vi skulle ses på kvällen. Anne och Matte bor ju knappt fem minuter ifrån oss så det var lite lagom avstånd.
Men Robban och jag åt middag hemma, sen tog vi med lite ost och kex och gick bort.
Vi var kvar till halv ett kanske, sen gick vi hem och la den lilla. Hon somnade till vid 23, men vaknade typ fem minuter efter och sedan var hon vaken tills vi kom hem. Hon tittade på raketerna med stora ögon. Tyckte nog att det var fina färger på himlen :) Robban och Matte stod på balkongen medans Anne och jag stannade inne med de små barnen.
Otippat att vi skulle hamna hos Anne och Matte men det var mycket trevligt! Tack!
 
2015 startade med att, som vanligt, gå upp två gånger på natten/morgonen och mata lillfis. På morgonen (eller ja, typ halv elva) så ska det bytas blöja och då kissas det på skötbädden. Men det är ju lugnt! Va bra tänkte jag, då kissar hon inte på länge eftersom hon kissade så mycket. Lägger henne naken på golvet på några filtar i vardagsrummet för att lufta lite från blöjor. En stund efter hade hon kissat igen, men vad gör det? Vi har ju tvättmaskin. Efter en liten stund till börjar det lukta konstigt.. Då hade hon även bajsat på filten, och på halv sig själv! Så in i badkaret med henne och i med filtar i tvättmaskin. La tillbaka henne naken på annan filt.. Vad kan mer hända?! ;)
 
GOTT NYTT ÅR till Er alla!!
Kommentera inlägget här: