moongirl

Mobildjungeln!

Kategori: Allmänt

Ska först börja med att jag sprang Blodomloppet på bättre tid än förra året. 2011 sprang jag på 31 minuter, eller 32. Kommer inte riktigt ihåg. Detta år blev det på 28:56. Känns ganska bra, men givetvis vill jag alltid bättre!
Varför fortsatte jag inte att sporta för? Hade kanske kunnat gå långt med min envishet ;)
Jag spelade innebandy när jag gick i ettan på gymnasiet, men alla var så mycket yngre än mig så det blev inte så roligt. Dansade även streetfunk i gymnasiet. Älskar dans och ångrar att jag slutade med det också.
Hade många fler hobbies när man var ung. Nu är det mest jobbet som gäller, och träffa familj och vänner. Man prioriterar annorlunda nu.
Spelade ju fotboll i Grebo IK också ;)


Denna bild fanns på mig på Correns hemsida. Jag var den enda som var suddig på bilden
:)


Jo, nu är det så
att kameran har slutat att fungera på min mobil. Batteriet tar även slut väldigt fort och den startar om sig ibland. Hade det inte varit något fel på den hade jag behållt den och inte köpt ny. MEN nu blev jag så trött på den, och Robban har försökt att fixa den men det gick inte. SÅ en ny mobil är snart på väg hem till mig. Har varit ett j*vla h*lvete rent ut sagt att välja. Varför ska det vara så svårt? Efter mycket om och men kom jag fram till ett bra abonnemang, så skulle man ju välja mobilen också... Det fanns två att välja bland. Samsung Galaxy S II eller Iphone 4S. Till min hjälp (som har gjort mer än mig kan jag tillägga) hade jag förstårs Robban. Han har fått stå ut med diverse galenskaper och utbrott under "mobil-väljar-tiden".
Det som övervägde först var Iphone. ALLA tjatar om Iphone. Tyvärr är den så dyr och jag kände inte för att lägga ut så mycket eftersom de går sönder lite titt som tätt.. Måste ju säkert köpa ny om ett år igen. (Min HTC Desire höll i 13 månader)
Sorry Angelica, men det blev tillslut Samsungen! Hälften så dyr och endå lika bra. Eftersom jag har android nu och är nöjd med det så kommer jag fortsätta med det. Plus att jag verkligen måste spara pengar till lägenheten.. Annars hade jag kunnat köpa fem mobiler utan att tveka på priset :P
Förhoppningsvis så kommer den nästa vecka. OM jag nu inte har tagit fel på mitt nuvarande abonnemang och har bindningstid kvar. Men det ska jag inte ha... Om jag minns rätt....


The new thing in my life


Kan även meddela att jag försov mig pga av min nuvarande mobil..
Vaknade igår utan att alarmet ringde. Tänkte inte så mycket på det och låg kvar i sängen men efter ett tag känns det märkligt att det inte har ringt. Ska titta vad klockan är på moblien och upptäcker att den är DÖD! Halvt i panik kravlar jag mig över Robban för att titta på hans mobil. Hjärtat stannade upp när jag såg att klockan var 8:54! Mitt tåg avgår 9:11!! Hoppar upp ur sängen och sliter på mig byxor och tröja. Gå på toa, borsta tänderna, fixa håret, äta frukost och sminka kunde jag bara glömma! Och jag har ALDRIG (sen jag började sminka mig) gått utan smink till varken jobbet, stan eller hemifrån alls (möjligen Willys i Skägget någon enstaka gång). Lite mascara lyckades jag med men det var lite det...
Tutade på en brud med hund som inte gick över vägen tillräckligt fort (enligt min mening), och hon blev väl rätt sur.. Struntade jag i.. Vi åker från Linköping endast EN minut sen.. Oh my god.. Snacka om svettigt... Vill aldrig göra om det där igen...!

Nu ska jag fixa något att äta och sen göra ordning mig för jobb. Skall ikke komma försent idag! :)


Hej svejs!
Kommentera inlägget här: