moongirl

Elvira

Kategori: Allmänt

Du är så fruktansvärt envis. Du vill bestämma och du kör ditt race. Det är en stor utmaning och svårt att hålla känslorna inne som man kanske borde ibland. Du lyssnar och du tar åt dig. Men du vill gärna göra det som du redan har bestämt dig för.

Samtidigt så är du världens charmigaste, sötaste och underbaraste unge! Du är rolig och du vill gärna gå fram till barn som är ledsna och hjälpa till.
Du har verkligen hjärtat på rätt ställe.
Du har börjat använda ordet "älskar". Tror dock inte du har full koll på vad det betyder men du är extremt söt när du säger "Men jag älskar glass" och tittar ner i bordet när vi sagt att du inte får äta glass mitt i veckan.

Du sover i princip aldrig (känns det som). Du är i behov av lite sömn, vilket har tärt en aning på din pappa och mig. Du somnar vid 21 och vaknar vid 06, 07. Du sover 30 minuter på dagen (oftast). Annars är det full rulle och full fart!

Du gillar dina syskon massor. Du vill puss, krama och hålla dem. Du är samtidigt lite elak har har slagit dem och ger de några tjuvnyp då och då.
Inte konstigt alls! Svårt att lämna mamma och pappa till två andra små liv. Vet att ni kommer ha så kul ihop och det kommer bara bli bättre och bättre.

Du är väldigt speciell. Vårt första barn.
Jag älskar Dig!
Kommentera inlägget här: