moongirl

Väntar nervöst!!

Kategori: Allmänt

Imorse skrev jag andra delen på matteprovet. Vet faktiskt inte hur det gick! Vet inte hur det gick på första delen än heller så ja är galet nervös! Matteläraren kommer maila svaret idag, imorgon eller på torsdag.. Idag lär jag inte få något svar eftersom hon troligen har slutat för dagen.. Kunde knappt sova natten tills idag, undra om jag kommer kunna sova inatt då!? Hade en Asti som jamade igen. Hon fick en blöt dusch! Sen blev hon tyst...
Somnade runt två iaf så några timmar sov jag.
Tänkte att jag efter provet skulle städa lägenheten och julpynta, men jag ringde Linn så hon och Tindra kom och hämtade mig så åkte vi till Ingelsta och kollade runt och fikade. Kul att träffa på Kicki med =)

Nu ska jag ta det lugnt ett tag. Är trött och seg i huvudet. Sen ska jag väl ta tag i mitt liv och städa! Har inte orkat bry mig om städningen senaste dagarna.. Matten har typ tagit all min tid.

Något som är så himla mysigt är ju all snö som behagat kommer ner på jorden!! Jag vill åka pulka!! Tänkte nästan köpa en stjärtlapp på Maxi =)

Kan inte fatta att det är julafton nästa torsdag. Det är dags att julpynta och få upp julstämningen! Spotify är laddad med julmusik. Allt från Tommy Körberg, Carola, Peter Jöback till Troll och Wham! Varför sjunger han i Wham gääv istället för gave..?? "I gääv you my heart. But the very next day, you gääv it away..." =)

Nu när skolan är slut så ska jag försöka att socialisera mig med mina kompisar igen. Har tappat kontakten med några eftersom skolan gått före. Tyvärr blir det så. Men jag ska försöka och hälsa på lite Linköpingsbor snart =) Vissa har ju fått tillökning och vissa ska få.. hihi...

Så e det med det.. =)
Kommentera inlägget här: